Ένα πρωτότυπο δώρο έκανε μια νεαρή μητέρα στον τετράχρονο γιο της που μεγαλώνει με αυτισμό. Στις 20 Αυγούστου ο μικρός Έντι από το Γιορκσάιρ έγινε τεσσάρων χρόνων και η μητέρα του, Ράιαν Περτ φρόντισε να του χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία.

Ο πιτσιρίκος είναι λάτρης των αυτοκινήτων, ένα πάθος που προέκυψε από το γεγονός ότι συγγενικά του πρόσωπα εργάζονται στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η 24χρονη γυναίκα λοιπόν ζήτησε με ανάρτησή της στο Facebook από τοπικούς οδηγούς και κλαμπ αυτοκινήτων να παρελάσουν μπροστά από το σπίτι τους, κάνοντας έκπληξη γενεθλίων στον γιο της.

Η ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική, καθώς 150 οχήματα αρκετά εκ των οποίων τροποποιημένα έκαναν το όνειρο πραγματικότητα, περνώντας και μαρσάροντας επί μισή ώρα μπροστά από το σπίτι του κατενθουσιασμένου Έντι.

«Ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβη και μια τεράστια έκπληξη για τον Έντι. Είναι παθιασμένος με τα αυτοκίνητα και με οτιδήποτε έχει μηχανή. Έτσι σκέφτηκα αυτήν την ιδέα. Πόσταρα κάτι στο Facebook και περίμενα να περάσουν τέσσερα ή πέντε αυτοκίνητα αλλά έμεινα άφωνη όταν διαπίστωσα πόσο μεγάλη ανταπόκριση είχε», ανέφερε στη NY Post η μητέρα του μικρού αγοριού.

«Δεν είχα ιδέα για το τι μάρκα είναι τα περισσότερα από αυτά τα μοντέλα, αλλά ο Έντι τα ήξερε όλα. Γνωρίζει πάνω από 40 διαφορετικές μάρκες και μοντέλα μόνο από τα λογότυπα. Είναι πολύ έξυπνος και διασκεδάζει ακούγοντας τον θόρυβο που κάνουν ιδιαίτερα στις υψηλές στροφές. Τα Subaru είναι τα αγαπημένα του. Δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει μόλις τα είδε. Σίγουρα αυτά τα γενέθλια θα του μείνουν αξέχαστα», πρόσθεσε.

Το μικρό αγόρι ξεκινά σχολείο σε λίγο καιρό και με αυτόν τον τρόπο η μητέρα του ήθελε να το αποφορτίσει από το άγχος. Ξεκινά σχολείο το Σεπτέμβρη και είναι αναμενόμενα ανήσυχος και αγχωμένος. Θα είναι μια τεράστια αλλαγή καθώς θα είναι μακριά από μένα και τον μικρό του αδερφό Λόγκαν», κατέληξε η μητέρα.