Σε 30 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η μητέρα που δηλητηρίασε την κόρη της γιατί, όπως είπε, ήθελε να ξανακερδίσει τον άνδρα της.

Η Κίμπερλι Μαρτίνες έμαθε την ποινή της την Τετάρτη 25/7 και θα πρέπει να εκτίσει το 85% αυτής -δηλαδή 25,5 χρόνια- πριν αφεθεί ελεύθερη.

Τον Ιούλιο του 2016 η 25χρονη γυναίκα από το Φίνγκερβιλ της Νότιας Καρολίνας, συνελήφθη για ανθρωποκτονία και κακοποίηση της 17 μηνών κόρης της, Πέιτον.

Το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, καθώς υπέστη δηλητηρίαση από υπερβολική ποσότητα αλατιού. Ο εγκέφαλός του είχε παραλύσει και τρεις ημέρες μετά ξεψύχησε.

Όπως αναφέρει το nypost.com, η Μαρτίνες ισχυρίστηκε αρχικά πως η μικρούλα μαζί με τη δίδυμη αδερφή της βρήκαν μια τσάντα με αλάτι που είχε αφήσει στη βιβλιοθήκη και κάπως έτσι συνέβη το μοιραίο.

Ο 4χρονος γιος της, ωστόσο, μιλώντας στους αστυνομικούς ανέφερε πως είχε δει τη μητέρα του να δίνει στην αδερφή του μια κουταλιά αλάτι.

Στην έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι της, εντόπισε μια σακούλα αλάτι κάτω από ένα μαξιλάρι του καναπέ. Εν τέλει η κατηγορούμενη ομολόγησε πως δηλητηρίασε την κόρη της και ανέφερε πως προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη «για να φέρει πίσω στη ζωή της τον σύζυγό της» με τον οποίο είχαν χωρίσει.

Σύμφωνα μάλιστα με το FOX Carolina, είπε επίσης στην απολογία της πως διάλεξε την Πέιτον γιατί ήταν το παιδί που βρισκόταν πιο κοντά της εκείνη τη στιγμή! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…