Έμεινε έγκυος σε ηλικία 12 ετών, ύστερα από ένα… one night stand και έγινε η μικρότερη μητέρα της Μεγάλης Βρετανίας.

Τώρα, δέκα χρόνια μετά η Amy Crowhurst –η οποία ζει από κρατικά επιδόματα- δηλώνει ότι δεν μετάνιωσε καθόλου που έγινε μητέρα σε τόσο μικρή ηλικία και μάλιστα παροτρύνει και άλλες γυναίκες να αποκτήσουν παιδιά όσο πιο νωρίς μπορούν, καθώς όπως λέει «τώρα στα 22 μου έχω την ελευθερία να γνωρίσω άντρες και να πηγαίνω στα club, όσο η μαμά μου κρατάει τα παιδιά μου».

«Η απόκτηση των παιδιών μου ήταν το πιο έξυπνο πράγμα που έχω κάνει μέχρι στιγμής στη ζωή μου» δήλωσε η Amy στο περιοδικό Closer.

«Όταν βλέπω τις κοπέλες με τις οποίες πηγαίναμε μαζί σχολείο να κάνουν παιδιά τώρα, χαίρομαι που δεν είμαι στη θέση τους και που “έχω ξεμπερδέψει ήδη”. Αυτές θα κάθονται σπίτι τους τα επόμενα 10 χρόνια. Αφήστε που αυτές θα παχύνουν και θα γίνουν χοντρές, ενώ εγώ όχι! Μου έλειψε το σχολείο, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Τώρα θα το εκτιμήσω και περισσότερο» πρόσθεσε.

Η Amy έμεινε έγκυος το 2002 –όταν ήταν μόλις 12 ετών!- αφού έκανε σεξ με έναν 15χρονο που είχε μόλις γνωρίσει. Γέννησε το γιο της Alfie στα 13 της και παράτησε το σχολείο για να τον φροντίζει. Τότε είχε δηλώσει: «Ξέρω ότι έκανα χαζομάρα, αλλά δε με πειράζει και τόσο. Φυσικά εύχομαι να μην είχε συμβεί, αλλά τώρα είναι αργά».

Τρία χρόνια μετά μετακόμισε από το σπίτι της μητέρα της όπου έμενε με τα οκτώ αδέρφια της, σε ένα διαμέρισμα όπου πλέον ζούσε μόνη της. Και παρόλο που με τον πατέρα του Alfie δεν είχαν ιδιαίτερες επαφές… «κατάφερε» να μείνει πάλι έγκυος και στα 16 της έφερε στον κόσμο και την κόρη της, Destiny.

Τελικά δεν κράτησε επαφή με τον πατέρα των παιδιών της, και παραδέχτηκε ότι για κάποιο διάστημα δυσκολεύτηκε να τα βγάλει πέρα μόνη της. Με αποτέλεσμα έχει μπλεξίματα με το νόμο, αφού το 2009 συνελήφθη για κατοχή κάνναβης.

Παρά την εμπειρία της η Amy είπε στη συνέντευξη που παρέθεσε ότι δε θα την πείραζε αν η κόρη της έμενε έγκυος στην εφηβεία της. «Το να κάνεις έρωτα στα 12 δεν είναι κακό, ειδικά αν νιώθεις έτοιμος και δε σε πιέσει κανείς. Δεν θα έλεγα στην κόρη μου να προγραμματίσει να μείνει έγκυος στα 12 της, αλλά αν τελικά γινόταν θα ήμουν χαρούμενη. Θα είχε πλάκα να είμαι γιαγιά στα 27 μου!».