Ένας αγρότης αναγκάστηκε λέει να κρεμάσει μια πινακίδα που να υπενθυμίζει στους κατοίκους των πόλεων τι σημαίνει εξοχή και φάρμα.

Κι αυτό γιατί έχει για γείτονες κάτι αστούς που του παραπονιούνται διαρκώς για τον θόρυβο που κάνουν τα ζώα του ή τις άσχημες οσμές.

Να τι έγραψε ο Stephen Nolan στην ευμεγέθη πινακίδα του: «Αυτή η ιδιοκτησία είναι φάρμα. Οι φάρμες έχουν ζώα! Τα ζώα κάνουν περίεργους θορύβους, μυρίζουν άσχημα και κάνουν σεξ δημοσίως. Εκτός και αν μπορείτε να ανεχτείτε τα παραπάνω, μην αγοράσετε γη δίπλα σε φάρμα»!

Ο 48χρονος αγρότης του βρετανικού Λάνκασιρ λέει πως δικαιώθηκε, καθώς όλοι οι άλλοι χωρικοί της περιοχής τον επαίνεσαν για τον τολμηρή του κίνηση. «Με προβληματίζει που οι άνθρωποι επιλέγουν να ζήσουν στην εξοχή και περιμένουν να μην υπάρχουν ζώα εκεί. Αν δεν σου αρέσει η εξοχή, μη μετακομίζεις δίπλα σε φάρμα», λέει απαντώντας στα παράπονα που διατυπώνονται εναντίον του στο δημοτικό συμβούλιο.

Ακόμα και με δικαστήριο τον απειλούν οι αστοί γείτονές του, έτσι ασυνήθιστοι καθώς είναι από άλογα, γουρούνια και τα άλλα ζώα της κτηνοτροφίας.