Οι Βρετανοί εγκαθιστούν συστοιχία πυραύλων σε πολυκατοικία!

Πρωτοφανή μετρα ασφαλείας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων


ΚΟΣΜΟΣ
16:55
29/04/2012
Οι Βρετανοί εγκαθιστούν συστοιχία πυραύλων σε πολυκατοικία!
1
loading

Έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα θέλουν να είναι οι Βρετανοί ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Σε μια τέτοια συγκυρία, τα ενδεχόμενα περιλαμβάνουν ακόμη και την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων μεγάλης κλίμακας ή και αεροπορικών επιδρομών. Έτσι ο βρετανικός στρατός εγκαθιστά συστοιχία πυραύλων σε συγκρότημα κατοικιών του Λονδίνου!

Η τοποθεσία που βρίσκεται το κτίριο είναι ανάμεσα σε αυτές που εξετάστηκαν για την εγκατάσταση συστοιχιών πυραύλων επιφανείας-αέρος με σκοπό την προστασία των αγώνων του Λονδίνου από μια αεροπορική επίθεση, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.

Είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους αντιαεροπορικά οπλικά συστήματα αναπτύσσονται στο Λονδίνο μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και το γεγονός προκάλεσε σοκ σε ορισμένους από τους κατοίκους του κτιριακού συγκροτήματος, οι οποίοι δηλώνουν ότι το θέμα δεν συζητήθηκε και ότι απλώς έλαβαν ένα φυλλάδιο που τους ενημέρωνε σχετικά.

Η εγκατάσταση της συστοιχίας πυραύλων εντάσσεται στα έκτακτα μέτρα ασφαλείας στα οποία θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν οι λονδρέζοι στην διάρκεια της διοργάνωσης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Jean

    Ολα εν ονοματι της ολυμπιαδας ( περιοδο στην οποια υποτιθεται υπηρχε εκεχειρία μεταξυ των αντιπάλων κατα τα αρχαια χρονια και την αρχη της ολυμπιαδος). Και βεβαιως εικονες δεν εχουμε...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει