Μία φρικιαστική ανακάλυψη έκανε ένας πολίτης κοντά στην πόλη της Σιβηρίας, Καμπαρόφσκ, που βρήκε μία πεταμένη βαλίτσα στα χιόνια. Όταν την άνοιξε, κάτι ανατριχιαστικό εμφανίστηκε μπροστά του.

Σύμφωνα με τη σοκαριστική ανακάλυψη, το εσωτερικό της βαλίτσας έδειξε δεκάδες κομμένα ανθρώπινα χέρια. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί μέτρησαν 54 κομμένα χέρια. Η ανακάλυψη έχει προκαλέσει συναγερμό στις αρχές της Ρωσίας και της Κίνας, καθώς φαίνεται πως ανήκε σε συμμορία που εμπορεύεται ανθρώπινα μέλη.

ΧΙΟΝΙ ΑΙΜΑ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα στελέχη αυτών των συμμοριών δεν διστάζουν να προβούν ακόμη και σε δολοφονίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν το «εμπόρευμά» τους.

Οι αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν στοιχεία για την προέλευση των ανθρώπινων μελών, λέγοντας πως πρόκειται για ένα μεγάλο μυστήριο. Όπως ανέφερε η βρετανική ιστοσελίδα, ωστόσο, εξετάζεται και το σενάριο, τα χέρια αυτά να προέρχονται από κλέφτες, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με ακρωτηριασμό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.