Ο Gene Simmons ισχυρίζεται ότι είχε σχέσεις με 4.897 θηλυκά μέχρι στιγμής και σκέφτηκε να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά του καλού καμακιού. Άνοιξε τα αυτιά σου!

«Το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι να είσαι εγωιστικό καθίκι. Κάνε ό,τι γουστάρεις, μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν και σταμάτα να περνάς το χρόνο σου με την παλιοπαρέα, γιατί αυτοί δεν θα σου δώσουν ούτε φράγκα ούτε σεξ. Θα είσαι πιο ελκυστικός αν συσσωρεύσεις λεφτά κι αγάπη. Εγώ είμαι αρκετά άσχημος, αλλά ο ισχυρός άντρας έχει το σπινθηροβόλημα στο μάτι, όχι στα γονίδια».

Και συνεχίζει: «Το θέμα είναι να είσαι ειλικρινής. Μια γυναίκα μπορεί να σου πετάξει έξω το στήθος της ή να σου δείξει τα οπίσθιά της, αυτό όμως που θέλει στην πραγματικότητα να δει είναι αν μπορείς να το αγνοήσεις αυτό και να της συμπεριφερθείς πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως γυναίκα. Ποτέ μην προσεγγίζεις μια γυναίκα με ποτό στο χέρι. Πλησίασέ τη απλώς, δήλωσέ της την πρόθεσή σου και διάβασε μετά τα σημάδια».

Και τελειώνει: «Οι γυναίκες είναι σαν τα φανάρια: πρέπει να περιμένεις να γίνει πράσινο. Αν πει όχι, και τι έγινε; Προχωράς και βρίσκεις την επόμενη που θα σε θέλει. Οι άντρες έχουν εκατομμύρια σπέρματα και είναι καθήκον τους να εξαπλώσουν τους σπόρους τους και να προάγουν αυτή τη δεξαμενή γονιδίων. Κι αυτό δεν είναι φιλοσοφίες, είναι γεγονός! Κι αν τέλος κολλήσεις με μία γυναίκα, τότε τα έχεις κάνει όλα λάθος φίλε μου».

Τάδε έφη ο κύριος «4.897 σχέσεις»! Τα συμπεράσματα φυσικά δικά σου…

Περισσότερες ειδήσεις για τον άντρα στο delamagen.gr