Αναλαμβάνει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιών και χρεώνει 4.500 ευρώ τη φορά

Και δεν προλαβαίνει να στολίζει τα σπίτια της πλουτοκρατίας


ΚΟΣΜΟΣ
17:19
04/12/2017
Αναλαμβάνει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιών και χρεώνει 4.500 ευρώ τη φορά
loading

Μιλώντας για ονειρικές δουλειές με εξόχως καλές απολαβές, δύσκολα θα βρεις καλύτερη σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Χριστουγεννιάτικος ντεκορατέρ δηλώνει ο Tom Harrington, ο οποίος έχει στήσει την εταιρία Harrington's Christmas Decorators και στολίζει εορταστικά τα σπίτια των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της αφρόκρεμας του Μάντσεστερ χρεώνοντας 4.500 ευρώ τη φορά.

Η εφημερίδα «Manchester Evening News» μίλησε με τον Harrington για το πώς τα έχει καταφέρει τόσο καλά…

Αυτός ισχυρίζεται ότι ένας στολισμός τού παίρνει μήνες προετοιμασίας και κάποιες φορές ξεκινά τον σχεδιασμό από τον Σεπτέμβριο. Η εταιρία του προσφέρει βέβαια το στήσιμο του στολισμού αλλά και το… ξεστήσιμο, κατά τον Ιανουάριο.

Όπως είπε στην εφημερίδα: «Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά το 2015, όταν το παλιό μου γραφείο στην Οξφόρδη μου ζήτησε να το στολίσω. Μου έδωσαν δύο κούτες με στολίδια, κι εγώ το διακόσμησα στα εταιρικά τους χρώματα, ώστε να βοηθήσω τη δουλειά τους».

Και συνεχίζει: «Αυτή τη χρονιά έχουμε πάνω από 20 σπίτια να διακοσμήσουμε. Είμαστε κλεισμένοι από τον Νοέμβριο μέχρι και το μάζεμα του στολισμού τον Ιανουάριο. Γιατί επιστρέφουμε και αφαιρούμε τους στολισμούς, αποθηκεύοντάς τους για την επόμενη χρονιά».

Και μετά τον Ιανουάριο, όπως μας λέει, προετοιμάζεται για τα… επόμενα Χριστούγεννα: «Αυτό αφαιρεί αρκετή από την πίεση, καθώς υπάρχει μεγάλος όγκος δουλειάς και προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει