Από καθαριστής στάβλων, εργοδότης 1.700 υπαλλήλων!

Το success story ενός ανθρώπου που εγκατέλειψε το σχολείο και έβγαζε 100 ευρώ τον μήνα


ΚΟΣΜΟΣ
8:15
29/11/2017
Από καθαριστής στάβλων, εργοδότης 1.700 υπαλλήλων!
3
loading

Ο Paul Crocker ξεκίνησε την επαγγελματική ζωή του σεμνά και ταπεινά, σαν ένα παιδί που έφυγε νωρίς-νωρίς από το ακαδημαϊκό πλαίσιο για να βγει στη βιοπάλη.

Σήμερα, στα 58 του, είναι ιδιοκτήτης μιας μικρής αλυσίδας McDonald's, έχοντας στα χέρια του περισσότερα εστιατόρια της φίρμας από κάθε άλλο Βρετανό και δίνοντας δουλειά σε 1.700 νοματαίους!

Εκεί που άλλοτε έβγαζε μόλις 100 ευρώ τον μήνα, καθαρίζοντας τις ακαθαρσίες των αλόγων στην πατρική σχολή ιππασίας. Με τον πατέρα του άνοιξαν κάποια στιγμή ένα βενζινάδικο, το οποίο μετατράπηκε αργότερα σε McDonald's. Σήμερα ο Crocker έχει 16 εστιατόρια της αλυσίδας στα χέρια του, όλα τα McDonald's της κομητείας του Κεντ δηλαδή!

sdgdg

«Ο πατέρας μου και εγώ περάσαμε 13 χρόνια στα βενζινάδικα της χώρας. Και όταν ο πατέρας μου συνταξιοδοτήθηκε και τα πούλησα, αποφάσισα να ανοίξω ένα McDonald's το 1995. Ένιωσα ότι ο καιρός άλλαζε».

Το επαγγελματικό βήμα φαινόταν μάλιστα να μην έχει επιτυχία: «Αρχικά ήταν, όπως και κάθε νέα προσπάθεια, ένα βήμα πίσω για μένα. Έπρεπε να ξεκινήσω πάλι από την αρχή, σε όρους διοίκησης. Έπρεπε να δουλεύω περισσότερο, καθώς υπήρχε περισσότερη δουλειά αλλά και μεγαλύτερο ρίσκο».

Το δύσκολο ξεκίνημα κράτησε για καιρό, ο Crocker επέμεινε όμως και τα κατάφερε τελικά, ανοίγοντας εντωμεταξύ άλλα 15 εστιατόρια. Και καθώς το επιχειρηματικό δαιμόνιο κυλά στο αίμα, η 25χρονη κόρη του διοικεί σήμερα ένα από τα McDonald's του μπαμπά…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ΟΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟΟΟ

    ΚΑΙ [...] και να εισουν με την Mc Donald\'s από πισω με τη διαφιμηση και το [ φρανσα\'ι\'ζ ] θα εισουν πετηχημενος ΕΠΕΙΧΗΡΕΙΜΑΤΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. avatar Κρίμα για την Ελλάδα μας.

    Αμα ήταν στην Ελλάδα ο πινόκιο θα τον εκλεινε και θα τον κατηγορούσε για \"Αριστεία\" ενώ στους 1700 απολυμένους του θα έδινε φιλοδώρημα για να τους πιάσει και ψηφοφόρους.

  3. avatar Νίκος χασαπης

    Συμβαίνουν αυτα στις κομμουνιστικές χώρες χοχοχο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει