Είτε το πιστέψεις είτε όχι, το πράγμα παραμένει τόσο περίεργο που δεν ξέρεις τι είναι χειρότερο.

Ο άντρας λοιπόν που εμφανίζεται με θολωμένο το πρόσωπό του και θέλει να τον αποκαλούμε «Νώε» ισχυρίζεται πως έχει δουλέψει σε ένα μυστικό πρόγραμμα της αμερικανικής κυβέρνησης και έχει κάθε λόγο να φοβάται για τη ζωή του.

Μας λέει μάλιστα πως υποφέρει από κατάθλιψη και χρόνιο άγχος, ως αποτέλεσμα των ταξιδιών του στον χρόνο. Διατείνεται επίσης πως είναι 50 ετών, αλλά έχει πάρει μυστικά φάρμακα που τον έχουν επαναφέρει στη νιότη του, κι έτσι είναι μόλις 25 χρονών.

«Δεν έχω σκοπό να εξαπατήσω κανέναν», λέει στην κάμερα με τη φωνή του βαρύτατα παραποιημένη, «θέλω να είμαι ξεκάθαρος, ο μοναδικός σκοπός μου είναι να σας δείξω ότι το ταξίδι στον χρόνο υπάρχει. Στην πραγματικότητα, εγώ είμαι ένας ταξιδιώτης του χρόνου».

vnvnv

Μας λέει λοιπόν πως τα πηγαινέλα στον χωροχρόνο είναι μπορετά ήδη από το 2003, αλλά δεν σκοπεύουν να ενημερώσουν τον κόσμο γι’ αυτό παρά το 2028. Ο Νώε λέει πως αυτός ζει στο 2021, μια χρονιά που περνά τον περισσότερο καιρό του. Και μετά κλαίει πως τον έχουν απολύσει και δεν μπορεί να επιστρέψει στη «φυσική χρονολογία» του, κι έτσι ξέμεινε εδώ. Τέσσερα χρόνια πριν δηλαδή, όχι εκατό και διακόσια!

Για να αποδείξει μάλιστα την αλήθεια των ισχυρισμών του, μας δίνει και μερικές εικόνες του 2021. Λέει, ας πούμε, πως ο ηλεκτρισμός και τα αυτοκινούμενα οχήματα «θα βελτιωθούν καθοριστικά», καθώς ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα έχει αυτονομία στα 600 μίλια μέχρι το 2021. Ενώ σήμερα έχει στα 300-400!

Αφού μοιράζεται μερικές ακόμα τεχνολογικές εξελίξεις που δεν μοιάζουν καθόλου απίθανες, μιας και μιλάμε για 4 χρόνια αργότερα και είναι απλές πρόοδοι της σημερινής κατάστασης, εμφανίζεται «100% σίγουρος» πως ο Τραμπ θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2020. Πιθανότατα δεν πείθει, αλλά ποιος ξέρει…