Στο στοίχημα πολλοί λένε πως είναι «καθηγητές», μια 59χρονη Βρετανή από το Κεντ έβαλε ωστόσο σε όλους τα γυαλιά.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον ή γνώση περί στρογγυλής θεάς, είπε να παίξει ένα στοίχημα, καθώς σύζυγος και γιος την αναγκάζουν να βλέπει μια στο τόσο κάνα ματς, κολλημένοι καθώς είναι αμφότεροι με την Τότεναμ.

Η γυναίκα κατάφερε να προβλέψει το αποτέλεσμα σε 12 αγώνες, περιλαμβανομένης και της νίκης της Μπόρνμουθ κατά της Νιούκαστλ στο 92ο λεπτό! Οι περισσότερες από τις επιλογές της ήταν μάλιστα το αουτσάιντερ του αγώνα και, όπως είπε ο πράκτορας, βάσισε τις προτιμήσεις της στις ομάδες που της άρεσαν περισσότερο τα ονόματά τους.

AP_17141456536168

«Είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχω δώσει ποτέ, κι όλα αυτά για μια λίρα», είπε ο πράκτορας, «είναι εκπληκτικό που η γυναίκα αυτή κατάφερε να μαντέψει όλα τα αποτελέσματα. Αυτό δείχνει ότι μπορεί να συμβεί».

Και το καλύτερο της υπόθεσης είναι πως ο στοιχηματζής σύζυγός της παίζει από τα 18 του κάθε βδομάδα ανελλιπώς χωρίς να έχει βγάλει ποτέ του ένα αξιοπρεπές ποσό.

blfsgrgergrssesergr

Η γυναίκα έβγαλε 650.549 ευρώ (574.278 λίρες) με στοίχημα της μίας λίρας, επιλέγοντας τη Χάντερσφιλντ να νικήσει τη Γουέστ Μπρομ, τη Μπόρνμουθ να νικήσει τη Νιούκαστλ, την Μπάρνσλεϊ να νικήσει τη Σαουθάμπτον, την Μπράιτον να νικήσει τη Σουόνσι, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να νικήσει την Άστον Βίλα, την Μπάρνσλεϊ να νικήσει την Μπέρμιγχαμ, την Μπόλτον να νικήσει τη Νόργουιτς, τη Ρέντινγκ να νικήσει την Ντέρμπι, την Ίπσουιτς να νικήσει την Πρέστον, την Μπάρτον να νικήσει τη Μίλγουολ, τη Νότιγχαμ Φόρεστ να νικήσει την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να νικήσει τη Χαλ Σίτι…