Ο Πάπας Φραγκίσκος παραδέχθηκε πως κάποιες φορές τον παίρνει ο ύπνος κατά την διάρκεια προσευχών. Ο 80χρονος Ποντίφικας της Καθολικής Εκκλησίας έκανε την αποκάλυψη αυτή μιλώντας στο πρόγραμμα Καθολικής τηλεόρασης.

«Όταν προσεύχομαι, κάποιες φορές, με παίρνει ο ύπνος» δήλωσε μιλώντας στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Pade nostro» (Ο πατέρας μας), που είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό TV2000 το απόγευμα της Πέμπτης. Το απόσπασμα με την αποκάλυψη του Πάπα δημοσιοποιήθηκε στο YouTube την Τρίτη.

«Το έκανε και η Αγία Τερέζα» δήλωσε ο Ποντίφικας αναφερόμενος σε μία από τις αγίες της Καθολικής Εκκλησίας κατά τον 19ο αιώνα. Πρόσθεσε πως η Αγία Τερέζα συνήθιζε να λέει πως στον Θεό «αρέσει όταν σε παίρνει ο ύπνος». «Δεν υπάρχει κάτι κακό με το να σε παίρνει ο ύπνος ενώ προσεύχεσαι» σύμφωνα με τον Πάπα. «Οι Χριστιανοί πρέπει να αισθάνονται όπως τα παιδιά στα χέρια του πατέρα τους», αναφέρει ένα από θρησκευτικά κείμενα σύμφωνα με τον Ποντίφικα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.