Η 26χρονη, Νταλίσα Άνταμς, από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, συνελήφθη από την αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, αφότου εγκατέλειψε τις δύο κόρες της, ηλικίας 3 και 5 χρονών, σε πεζοδρόμιο ακατοίκητης περιοχής. Η ειρωνεία μάλιστα είναι, ότι η μητέρα δίπλα στα ανήλικα παιδιά άφησε και μερικές… πάνες.

Δύο περαστικές γυναίκες εντόπισαν τα φοβισμένα παιδιά και έμειναν κοντά τους μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Το σπίτι τους απείχε 2.5 χιλιόμετρα από το σημείο που βρέθηκαν.

Τα ανήλικα κορίτσια έτρεμαν από το κρύο και ήταν αρκετά ταραγμένα, καθώς σ’ αυτή την ηλικία δεν ήταν σε θέση να καταλάβουν το λόγο που τα εγκατέλειψε η μητέρα τους.

Μια γειτόνισσα της μητέρας, δηλώνει ότι συχνά άκουγε φωνές και κλάματα από το σπίτι της Άνταμς. «Συνήθιζε να βρίζει τα ανήλικα παιδιά της και να ουρλιάζει σαν τρελή. Μια μέρα τρόμαξα πάρα πολύ, όταν άκουσα τη μητέρα να απειλεί μια από τις κόρες της ότι θα τη χτυπήσει στο πρόσωπο. Την ημέρα που εγκατέλειψε τα παιδιά της άκουγα και πάλι φωνές και κλάματα»

Τα πρώτα λόγια των κοριτσιών όταν εντοπίστηκαν από την αστυνομία ήταν: «Η μητέρα μας, μας άφησε στο πεζοδρόμιο και έφυγε».

Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σπίτι της ύποπτης γυναίκας, αλλά εκείνη έλειπε. Εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, και τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα. Η 26χρονη χρεώθηκε με δύο κατηγορίες για επικίνδυνη διαχείριση ανηλίκων.


Η 26χρονη, Νταλίσα Άνταμς, μητέρα των ανήλικων
κοριτσιών


Τα ανήλικα κορίτσια, 3 και 5 χρονών, όταν εντοπίστηκαν από την αστυνομία