Μπροστά σε νέες εξελίξεις βρίσκονται οι αρχές στο Τέξας με την υπόθεση του 3χρονου κοριτσιού, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε αγωγό.

Αρχικά, ο θετός πατέρας του μικρού παιδιού δήλωσε ότι έβγαλε το κορίτσι από το σπίτι στο δρόμο γιατί δεν έπινε το γάλα του.

Μετά την ανεύρεση του πτώματος ωστόσο άλλαξε την κατάθεσή του. Είπε πως το μικρό παιδάκι πνίγηκε πίνοντας το γάλα του στις 3 το πρωί και ότι μετέφερε το σώμα της έξω αφού πίστευε ότι είχε πεθάνει.

Ο Wesley Mathews, πατέρας της 3χρονης Sherin Mathews, παρουσίασε τη νέα του ιστορία με τον δικηγόρο του.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το σώμα του μικρού παιδιού βρέθηκε το πρωί της Κυριακής σε έναν αγωγό περίπου μισό μίλι από το σπίτι του.

Η νέα εκδοχή των γεγονότων περιγράφεται λεπτομερώς στο ένταλμα σύλληψης του Mathews.

Ο Mathews είπε ότι βοήθησε το κορίτσι να πιει το γάλα του και το παιδί άρχισε να πνίγεται.

«Έβηχε και η αναπνοή της επιβραδύνθηκε», λέει το ένταλμα.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι έβγαλε το πτώμα του κοριτσιού από το σπίτι.

Η Sherin υιοθετήθηκε από την Ινδία πέρυσι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Mathews δήλωσε ότι το κορίτσι είχε αναπτυξιακά προβλήματα και υποσιτισμό όταν την υιοθέτησε η γυναίκα του και ότι έπρεπε να την βάλει σε ειδική δίαιτα για να κερδίσει το βάρος της.

Ο ίδιος και η σύζυγός του παρευρέθηκαν σε ακρόαση τη Δευτέρα για να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσαν να ανακτήσουν την επιμέλεια της 4χρονης βιολογικής κόρης τους. Ο δικαστής ανέβαλε την ακρόαση μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.

Η αστυνομία ζήτησε από τους γείτονες και τις επιχειρήσεις της περιοχής να ελέγξουν τις κάμερες παρακολούθησης για βίντεο με ένα καστανό SUV Acura που ανήκει στην οικογένεια.