Μία 24χρονη κοπέλα είπε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της και να πραγματοποιήσει ένα πολυτελές ταξίδι σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στον Μαυρίκιο. Το δωμάτιο στο οποίο έμενε κόστιζε πάνω από 300 ευρώ τη βραδιά ενώ και οι υπόλοιπες υπηρεσίες που χαιρόταν η νεαρή ήταν αρκετά τσιμπημένες. Ένας απρόσκλητος επισκέπτης όμως της ανέτρεψε τις διακοπές.

Η Τάμπιθα Νας χαλάρωνε στο μαγευτικό νησί όταν την «υιοθέτησε» ένα μικρό σκυλάκι, η Μπέλα. Το ζώο από την πρώτη στιγμή έδειξε μεγάλη οικειότητα με την κοπέλα και δεν την άφηνε να κάνει βήμα χωρίς να την ακολουθεί.

elfue2

Η Νας λοιπόν αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα αγάπης της Μπέλας και δημιούργησε ηλεκτρονική πλατφόρμα crowdfunding ώστε να μαζέψει το αρκετά υψηλό ποσό που χρειαζόταν για να βγάλει τα εισιτήρια του σκυλιού πίσω για τη Μεγάλη Βρετανία, τα απαραίτητα έγγραφα ταξιδιού αλλά και τα εμβόλιά του.

elfue5

Το ποσό μαζεύτηκε μόλις μέσα σε τρία 24ωρα με την κοπέλα να συγκεντρώνει το ποσό του στόχου που είχε θέσει το οποίο ανερχόταν περίπου σε 2.800 ευρώ.

elfue4 elfue6 elfue1 elfue3

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.