Τη στιγμή που ο ελεγκτής εισιτηρίων στο τρένο, που κάνει το δρομολόγιο Εδιμβούργο-Περθ, «πιάνει» έναν νεαρό χωρίς εισιτήριο και του ζητά επίμονα να κατεβεί από το βαγόνι, κατέγραψε ένας επιβάτης με το κινητό του τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής τίποτε δε φαντάζει τόσο περίεργο για να γίνει… είδηση!

Κι όμως το συγκεκριμένο βιντεάκι έχουν δει περισσότερες από 575.000 φορές στο YouTube κι αυτό γιατί… εκείνος που τελικά πέταξε έξω από το βαγόνι τον νεαρό δεν ήταν κάποιος από το προσωπικό της εταιρείας, ούτε καν ο ελεγκτής… αλλά ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος μάλλον βιαζόταν πολύ και δεν είχε καιρό για χάσιμο!

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ενώ ο νεαρός και ο ελεγκτής διαπληκτίζονται λεκτικά, ξαφνικά επεμβαίνει ένας μεγαλόσωμος άνδρας, ο οποίος λέει «κανείς δεν τα βάζει με τον μεγάλο».

Αμέσως μετά στο βαγόνι ακούγονται χειροκροτήματα και ακούγεται ένας επιβάτης ο οποίος δίνει συγχαρητήρια στον «μεγάλο» για την πράξη του.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ScotRail δήλωσε μετά το περιστατικό το εξής: «Παρόλο που χαιρόμαστε που το επιβατικό κοινό δείχνει μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους περιστατικά, το προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για να χειρίζεται τέτοιες περιπτώσεις και δεν θέλουμε οι πολίτες να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους».

Ο… «παράνομος επιβάτης» ήταν ο 19χρονος Sam Main, ο οποίος δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι είχε εισιτήριο, αλλά έδωσε το λάθος εισιτήριο στον ελεγκτή.

«Είχα βγει έξω για να γιορτάσω μετά τις εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και με πήρε ο ύπνος στο τρένο. Είχα εισιτήριο, αλλά μάλλον έδωσα το λάθος στον ελεγκτή. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ένας μεγάλος τύπος να με αρπάζει και να με πετάει έξω» λέει ο ίδιος και προσθέτει ότι ακόμη έχει επάνω του τα σημάδια από το περιστατικό.