Μπορεί το γήπεδο συχνά να γίνεται αρένα, όμως εκτός από το να διχάζει και να ευνοεί περιστατικά βίας, μπορεί και να ενώσει.

Αυτό έγινε ανάμεσα στους αντιπάλους της Φέγενορντ και της Αϊντχόβεν, που ξέχασαν για λίγο τις διαφορές τους για να αφιερώσουν σε έναν 60χρονο φίλαθλο ένα τελευταίο χαιρετισμό.

Ο 60χρονος Ντγέι φαν Σουιλέκομ, πρώην οδηγός ταξί και φανατικός οπαδός της Φέγενορντ, είχε μια τελευταία επιθυμία: Να βρεθεί στις εξέδρες του σταδίου για μία ακόμη φορά.

Πριν από έξι εβδομάδες ο Ντγέι εισήχθη στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να του λένε ότι έχει καρκίνο. Οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά καθώς η ασθένεια διαγνώστηκε σε τόσο προχωρημένο στάδιο που ο Ντγέι δεν είχε παρά λίγες εβδομάδες ζωής.

Η γυναίκα του, γνωρίζοντας την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, παρακάλεσε να του δοθούν δυο εισιτήρια για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Αϊντχόβεν, καθώς το ζευγάρι είναι άνεργο ενώ και οι δυο πάσχουν από σοβαρότατα προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα εισιτήριο. Τα εισιτήρια όχι μόνο βρέθηκαν, αλλά ήταν και στην εξέδρα των επισήμων.

Στο 11ο λεπτό του αγώνα, όλο το γήπεδο, με τους οπαδούς και των δύο ομάδων να σηκώνουν στον αέρα τα κασκόλ και να τραγουδούν μαζί το «You’ll never walk alone», αποχαιρετώντας τον 60χρονο που αγάπησε την ομάδα και το γήπεδο σαν δεύτερο σπίτι του.