Η 28χρονη Sami Bushell, μητέρα της 3χρονης Hallie-May, έχει μεγάλες προσδοκίες για την κόρη της και είναι αποφασισμένη η μικρή να τις εκπληρώσει. Θέλει η κόρη της να κερδίσει έναν τίτλο ομορφιάς στα παιδικά καλλιστεία και παραδέχεται πως η 3χρονη μάλλον θα τη μισήσει μεγαλώνοντας, για το ότι την πίεσε τόσο πολύ.

Η 28χρονη από τη Βρετανία είναι θλιμμένη που η Hallie-May δεν έχει ακόμα κατακτήσει μια τέτοια διάκριση και θέλει οπωσδήποτε να το πετύχει.

maodauysdt2
Αριστερά η 4χρονη Hallie, δεξιά η 9χρονη Poppy

Στην εκπομπή «Pretty Little Pageant Queens» του Channel 5 λέει πως δεν την πειράζει να είναι πιεστική μαμά. «Δεν με νοιάζει, θα την πιέσω γιατί εγώ ξέρω ποιο είναι το συμφέρον της. Η Hallie θα με μισήσει αλλά θα επιτύχει στη ζωή της», λέει χαρακτηριστικά, «ό,τι ζητήσει το έχει. Αλλά είναι τριών, δεν θεωρώ πως την κακομαθαίνω. Απλώς πιστεύω πως της δίνω ό,τι θέλει».

«Όλοι θέλουν να κερδίσουν στο διαγωνισμό, είναι σκληρός. Είναι εθνικός διαγωνισμός οπότε αν κερδίσεις είναι τέλειο. Ελπίζουμε αλλά έχουμε και αγωνία», συνεχίζει.

Όπως εξηγεί η Daily Mail, το κυνήγι του τίτλου έχει το κόστος του: ήδη η 28χρονη έχει δώσει πάνω από 8000 λίρες για τις συμμετοχές της 3χρονης σε διάφορους διαγωνισμούς.

«Έχουμε ξοδέψει πολλά λεφτά σε διαγωνισμούς, αυτά τα λεφτά πρέπει κάτι να φέρουν πίσω τελικά, έτσι δεν είναι; Απλώς πρέπει να καταφέρω να πάρει έναν τίτλο», λέει η ίδια.

Ο ανταγωνισμός είναι διπλά σκληρός καθώς η καλύτερη φίλη της Hallie-May είναι ταυτόχρονα η πιο δυνατή αντίπαλός της: η 3χρονη Baby Bella είναι επίσης τακτική των διαγωνισμών ομορφιάς.

Η Bella
Η Bella

Η μητέρα της Ria, που είναι καλή φίλη με τη Sami, ξέρει πως η κόρη της έχει «το πακέτο». «Από τότε που η Bella άρχισε τα καλλιστεία κερδίζει είτε στις ομάδες με συνομήλικά της παιδιά ή και σε μεγαλύτερα», λέει, «νομίζω πως είναι φτιαγμένη για entertainer. Της αρέσει όλη αυτή επίδειξη, μόλις ανέβει στη σκηνή την κάνει δική της. Μπορεί να είναι μόλις τριών αλλά είναι πολύ ατίθαση».

«Η Bella έχει κερδίσει τη Hallie όλες τις φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες», σημειώνει και η Sami. «Αυτό πάντα κάνει τη Hallie να θέλει να τα καταφέρει γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικές μεταξύ τους».

maodauysdt4
H Hallie

Η Ria χρησιμοποιεί την παραλία στην πόλη όπου ζουν, το Bridlington, σαν πασαρέλα ώστε να ενθαρρύνει την κόρη της να εξασκηθεί. «Είναι πολλοί εκείνοι που αγαπούν την Baby Bella, έχει το δικό της περπάτημα, κουνά λίγο τα οπίσθιά της και στους περισσότερους αυτό αρέσει», συνεχίζει, «της αρέσει όλη η προσοχή, από τους κριτές, να την κοιτούν όλοι. Της αρέσει να είναι σταρ».

Στις μεγαλύτερες ηλικίες η 9χρονη Poppy απολαμβάνει την επιτυχία της μετά την «απόσυρση» (!) της καλύτερης φίλης της Bella από τη βιομηχανία της ομορφιάς.

maodauysdt3
Bella και Poppy

Η μητέρα της Natalie παραδέχεται πως δεν της πολυαρέσουν τα καλλιστεία αλλά το κάνει για να είναι η κόρη της χαρούμενη. Ξοδεύει δε πάνω από 50 ώρες για την προετοιμασία ενός και μόνου φορέματος που η 9χρονη θα φορέσει στο διαγωνισμό.

Ωστόσο η μητέρα της Bella, Kelly, έχει άσχημα νέα για τις αντιπάλους της κόρης της: η Bella θα επιστρέψει στα καλλιστεία ύστερα από ένα διάλειμμα έξι μηνών.

«Αποφάσισα να απέχω για λίγο επειδή οι άλλες μαμάδες εκνευρίζονταν μαζί μου, αν και δεν ξέρω γιατί», εξομολογείται η 9χρονη.

«Υπήρχε ένταση, υπήρχαν άνθρωποι που δεν τους άρεσε που η Bella κέρδιζε και ούτε εγώ διασκέδαζα πια», σχολίασε από την πλευρά της η μαμά της.

maodauysdt5