Μπροστά η Κλίντον μόνο κατά 1,7%

Νευρικότητα στους υποστηρικτές της


ΚΟΣΜΟΣ
12:01
04/11/2016
Μπροστά η Κλίντον μόνο κατά 1,7%
loading

Μείωση του ποσοστιαίου προβαδίσματος της Χίλαρι Κλίντον δείχνει ο μέσος όρος των δημοσκοπήσεων, με την υποψήφια να βρίσκεται μπροστά από τον Τραμπ μόνο κατά 1,7%, ποσοστό αισθητά μειωμένο από τα τέλη του Οκτωβρίου.

«Ανησυχώ για το ενδεχόμενο προεδρικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ. Νομίζω είναι καιρός να έχουμε μία γυναίκα πρόεδρο» δηλώνει χαρακτηριστικά η 83χρονη Νάνσι Νταμπς, συνταξιούχος από το Πίτσμπουργκ, που τονίζει ότι θα ψηφίσει την Κλίντον.

Όλοι παραδέχονται σήμερα ότι για τους υποστηρικτές της Κλίντον υπήρξε μία άμεση μετάβαση από τη σιγουριά της προεδρικής νίκης, στο άγχος των τελευταίων ημερών της προεκλογικής εκστρατείας.

«Νομίζω ότι όλοι μας γινόμαστε νευρικοί. Το αποτέλεσμα των εκλογών φαίνονταν τόσο σίγουρο, πριν από δύο εβδομάδες» δηλώνει ο Ρατζναντίνι Πιλάι, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, ο οποίος σχεδιάζει να υποστηρίξει την Κλίντον.

Από την άλλη μεριά, μερικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Χίλαρι Κλίντον ανακτά κάποιες δυνάμεις, μετά την πτώση που είχαν τα ποσοστά της την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση έχει προβάδισμα δύο μονάδων έναντι του Τραμπ. Η ίδια δημοσκόπηση την έδειχνε να βρίσκεται ελαφρά πίσω από τον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων την προηγούμενη εβδομάδα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει