«Έτρωγα τον δίδυμό μου μέσα στη μήτρα μου»

Το εύρημα που ανακάλυψε μετά από χρόνια πόνου


ΚΟΣΜΟΣ
11:27
03/10/2016
«Έτρωγα τον δίδυμό μου μέσα στη μήτρα μου»
2
loading

Μια νεαρή γυναίκα, με το όνομα Natashjja Heming, από το Σίδνεϊ άρχισε να νιώθει έναν έντονο, οξύ πόνο στην κοιλιά της στην ηλικία των 13 ετών αλλά θεωρούσε ότι είναι πόνος περιόδου όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

Σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, στην ηλικία των 22 ετών, της είπαν ότι η αιτία δεν ήταν αυτό που φανταζόταν, αλλά στην πραγματικότητα μια κύστη που αναπτυσσόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ίδια πάντως αναφέρει μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι «έφαγε τον δίδυμο της μέσα στη μήτρα της, πράγμα το οποίο δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο αλλά έχει αναφερθεί».

djaadf2

Ο ισχυρισμός της βασίζεται στο γεγονός ότι η μάζα που βρέθηκε στο σώμα της περιείχε μαλλιά, δόντια, νωτιαίο υγρό και ανθρώπινο ιστό δέρματος τυλιγμένο γύρω από τις σάλπιγγες της.

Η ίδια άρχισε να επισκέπτεται τους γιατρούς για τον περίεργο πόνο της στην αριστερή πλευρά του σώματός της από τότε που ήταν 14 ετών αλλά οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να δώσουν μια ολοκληρωμένη και σαφή απάντηση στο τι το προκαλεί. Ο πόνος αυξανόταν όσο μεγάλωνε αλλά προσπαθούσε να το αντιμετωπίσει μόνη της εφόσον οι γιατροί δεν είχαν μια απάντηση. Όταν όμως ενηλικιώθηκε, ο πόνος πλέον ήταν τόσο δυνατός και αφόρητος ώστε αποφάσισε να επισκεφθεί εκ νέου έναν γιατρό που της είχε συστήσει ένας φίλος της.

djaadf3

Τελικά, κατά τη διάρκεια ενός υπερηχογραφήματος διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για μια μεγάλη κύστη η οποία παγιδεύτηκε στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξής της. Η ίδια ένιωσε αμέσως μια ανησυχία αλλά και μια ανακούφιση καθώς, όπως λέει, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν... τρελή και ότι δεν έβγαζε από το μυαλό της παράξενα συμπτώματα.

djaadf1

Προχώρησε έτσι σε χειρουργείο και από τα ευρήματα ειπώθηκε ότι πιθανόν να ήταν κάποιος δίδυμο που είχε απορροφηθεί από την ίδια. Μάλιστα η μητέρα της θεωρεί κάτι τέτοιο πολύ πιθανόν εφόσον υπάρχει ιστορικό διδύμων στην οικογένεια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Parathinalos

    ...είχε απορροφηθεί από την ίδια και ΟΧΙ φαγωθεί (έστω και με "). Τα έμβρυα τρέφονται από τον Πλακούντα και ΟΧΙ από το στόμα.

  2. avatar mariasofi

    κι όμως έχει συμβεί σε κοπέλα γνωστή μου, η οποία επίσης είχε τα ίδια συμπτώματα από 13 ετών κι όταν έφτασε στα 30 και προσπαθούσε να μείνει έγκυος γνώρισε ένα γιατρό που παντρεύτηκαν μάλιστα και μετά από εξετάσεις στο εξωτερικό βρήκαν ότι είχε "φάει" τον αδελφό/ή της....μαλλιά, δόντια κλπ φρίκη...μετά από εξετάσεις χρόνων επιτέλους η κοπέλα βρήκε την αιτία των φρικτών πόνων που είχε και σήμερα έχει ένα κοριτσάκι 3 ετών...συμβαίνουν αυτά..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει