Στιγμιότυπα από μυστική εκδήλωση για τους λάτρεις των extreme sports στο Dorothea Quarry της Ουαλίας δείχνουν μεταξύ άλλων έναν άνδρα που ρίχνεται στο νερό από αυτοσχέδιο… καταπέλτη.

Το σημείο είναι απομονωμένο και οι ντόπιοι το αποκαλούν «πισίνα του θανάτου» καθώς εκεί έχουν χαθεί, από το 1990, 25 ζωές. Οι περισσότεροι νεκροί ήταν δύτες.

Εκατοντάδες άνθρωποι και από το εξωτερικό, όπως από Ολλανδία και Σουηδία δοκίμασαν την τύχη τους- και τα όριά τους- καθώς τους πετούσαν στο νερό, βάθους 110 μέτρων.

Σε ένα από τα βίντεο του event φαίνεται ένας άνδρας να τον πετούν από μια… γιγάντια σφεντόνα από τα βράχια ύψους 15 μέτρων που περιβάλλουν τη φυσική «πισίνα» ενώ ένας άλλος δεν είχε την ίδια κατάληξη καθώς γαντζώθηκε στα σχοινιά και δεν έπεσε στο νερό.

Άλλοι κυλούν από την κορυφή των βράχων μέσα σε φουσκωτές μπάλες για να καταλήξουν μέσα στο νερό.

«Ήταν η πρώτη φορά που παρευρέθηκα σε ένα τέτοιο event, η τοποθεσία είναι πολύ όμορφη και δεν σε ενοχλούν οι τοπικές αρχές», ανέφερε ένας από τους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail δεν είναι γνωστό πώς ειδοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι για την εκδήλωση που φέτος διοργανώθηκε για δεύτερη φορά.

CATAPULTED2 CATAPULTED1 CATAPULTED3 CATAPULTED4 CATAPULTED5 CATAPULTED6 CATAPULTED7 CATAPULTED8