Ένοχο έκρινε σήμερα το δικαστήριο του Bradford Crown τον Andrew Lindo, ο οποίος δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του και στη συνέχεια κράτησε το πτώμα της σε βαλίτσα στο γκαράζ του σπιτιού τους.

Παρόλο που ο 29χρονος άντρας είχε δηλώσει αρχικά αθώος στη συνέχεια ανακάλεσε και είπε πως τη σκότωσε επειδή παρουσίασε επιθετική συμπεριφορά απέναντι στην ανήλικη κόρη τους.

Ο άντρας στραγγάλισε τη γυναίκα κι ενώ εκείνη αγκομαχούσε να κρατηθεί στη ζωή τη χτύπησε με παιδική καρέκλα και προσπάθησε να την πνίξει χρησιμοποιώντας μια ζώνη. Στη συνέχεια έγδαρε το πρόσωπο της και τελικά τη μαχαίρωσε 12 φορές με κουζινομάχαιρο.

Ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους ήταν ακόμα στο σπίτι ο Andrew έβαλε το πτώμα της σε μια σακούλα και το έβαλε σε μια βαλίτσα στο υπόγειο του σπιτιού τους. Μόλις τελείωσε, ο άντρας συνέχισε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και αφού παρηγόρησε τα παιδιά του, κάλεσε μια φίλη του στο σπίτι.

Παρόλο που το ζευγάρι ήταν πολλά χρόνια μαζί και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, δεν είχαν παντρευτεί. Μάλιστα, ο ίδιος αρνιόταν ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη γυναίκα και είχε συνάψει παράλληλους δεσμούς με άλλες τρεις γυναίκες.