Σπιτική μπύρα, αγριολούλουδα, καρέκλες από ανακυκλώσιμα υλικά και μια τούρτα που έφτιαξε η νύφη μόνη της.

Όταν η 30χρονη Kat Kleu και ο 27χρονος Michael Malone είπαν ότι ήθελαν ένα γάμο χαμηλών τόνων σίγουρα δεν εννοούσαν ότι δεν θα ήταν και εντυπωσιακός. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Τασμανία πριν από λίγο καιρό, επικεντρώθηκε λιγότερο στον εορτασμό για τον εαυτό τους και περισσότερο στο να απολαύσουν μια μέρα με την οικογένεια και τους φίλους τους.

hipstergamos2

«Ήταν εξαιρετικά χαλαρά, γιατί είχαμε πολλούς ανθρώπους που ήρθαν από την ηπειρωτική χώρα. Ήταν περισσότερο ένας τρόπος να δούμε την οικογένεια και τους φίλους και και να τους δείξουμε πού μέναμε τα δύο τελευταία χρόνια» ανέφερε η Kleu στη Daily Mail Αυστραλίας και πρόσθεσε: «Εμείς δε θέλαμε να γίνουμε το κέντρο της προσοχής και απλά θέλαμε κάτι που να είναι ωραίο, μια χαλαρή γιορτή. Το καταπράσινο δάσος της Τασμανίας παρείχε το ιδανικό σκηνικό για μια εντελώς φυσική τελετή.»

hipstergamos3

Η Daily Mail τον χαρακτηρίζει ως τον πιο «χίπστερ» γάμο ενώ το ζευγάρι εκτός από τα αγριολούλουδα και τη χειροποίητη τούρτα, είχε επίσης τοποθετησει μαυροπίνακες και άλλα ανακυκλώσιμα διακοσμητικά για να στολίσουν με ιδιαίτερο τρόπο το χώρο.

hipstergamos4

«Τα κάναμε σχεδόν όλα μόνοι μας» είπε η 30χρονη προσθέτοντας ότι τα περισσότερα, από τη μπύρα μέχρι τα γλυκά ήταν σπιτικά ενώ τα περισσότερα πράγματα είτε τα έφτιαξαν μόνοι τους είτε τα πήραν από συγγενικά πρόσωπα.

hipstergamos7

Το ζευγάρι ήταν επίσης ντυμένο απλά επιλέγοντας να μην φορούν τίποτα στα πόδια την περισσότερη ώρα από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Ένα απλό λευκό βαμβακερό φόρεμα για τη νύφη και λιτό ντύσιμο για το γαμπρό συνέθεταν την εικόνα. Οι δύο τους είναι μαζί περίπου τρία χρόνια και δείχνουν έναν εναλλακτικό τρόπο για έναν ξεχωριστό αλλά ταυτόχρονα απλό γάμο.

hipstergamos8 hipstergamos9 hipstergamos10 hipstergamos11 hipstergamos12 hipstergamos6 hipstergamos5 hipstergamos13 hipstergamos14 hipstergamos1 hipstergamos4