«Αν εκείνη εγκατέλειψε, εγκαταλείπω κι εγώ» φώναζε ο 23χρονος Steven Parker όταν αποφάσισε να βουτήξει στο κενό από το 12ο όροφο ενός κτιρίου για να ακολουθήσει την αγαπημένη του, Kiran Creevy.

Το ζευγάρι, το οποίο αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στην εύρεση δουλειάς άφησαν ένα σημείωμα αυτοκτονίας και στη συνέχεια αφού πρώτα κάλεσαν το 999 έπεσαν στο κενό.

Όμως πέρα από οικονομικά οι δυο τους φαίνεται να αντιμετώπιζαν κι άλλου είδους προβλήματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες των γονιών της κοπέλας ο 23χρονος άντρας επρόκειτο να γίνει πατέρας σε λιγότερο από 10 εβδομάδες.

Μάλιστα, η θεία της κοπέλας είπε: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έκανε κάτι τέτοιο. Άφησαν ένα σημείωμα αυτοκτονίας όμως η μητέρα της κοπέλα δεν μπόρεσε να το δει καθώς η αστυνομία το κράτησε ως αποδεικτικό στοιχείο. Ο Steven έβγαινε παράλληλα με δύο κοπέλες. Η άλλη κοπέλα είναι έγκυος. Τη μια στιγμή ήταν με την Kiran και την άλλη στιγμή με την άλλη αγαπημένη του. Λυπάμαι την κοπέλα, τι θα πει αργότερα στο παιδί της;».

Ο άντρας βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ η 20χρονη δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες χωρίς όμως τελικά να επιβιώσει.