Μέρκελ: Θα κάνω ότι μπορώ για να μην κλείσουν τα σύνορα

«Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε Ελλάδα και Ιταλία»


ΚΟΣΜΟΣ
19:42
05/05/2016
Μέρκελ: Θα κάνω ότι μπορώ για να μην κλείσουν τα σύνορα
2
loading

«Θα κάνω ότι μπορώ για να μην κλείσουν τα σύνορα. Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα και την Ιταλία», δήλωσε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, μετά τη συνάντησή της με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματτέο Ρέντσι.

«Άσκησα μεγάλη κριτική στο κλείσιμο των συνόρων που αποφάσισε η ΠΓΔΜ. Η Ελλάδα υποδέχθηκε 60.000 πρόσφυγες μέσα σε τέσσερις εβδομάδες. Σαν να είχε υποδεχθεί η Γερμανία, 400.000 πρόσφυγες μέσα στην ίδια περίοδο», συμπλήρωσε η καγκελάριος.

Η Άγγελα Μέρκελ υπογράμμισε, επίσης, ότι «οι χώρες μέλη της Ένωσης πρέπει να είναι αλληλέγγυες και να καταλάβουν ότι τα εξωτερικά σύνορα ανήκουν σε όλους και δικαίως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μιλά για κατανομή των βαρών και υποχρεώσεων».

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar

    Άσε μας κουκλίτσα μου... σε ποιον τα πουλάς αυτά;

  2. avatar Large

    Ρε συ Αγγέλα;..άλλο ήθελες να δηλώσεις, αλλά από κεκτημένη ταχύτητα έκανες λάθος..''Θα κάνω ότι μπορώ για να μην ανοίξουν ποτέ τα σύνορα΄΄ είναι το σωστό...Οι εδώ κυβερνώντες θα ενθουσιαστούν πάντως με τη δήλωση σου έχε υπόψη σου και θα ξανά ενθουσιαστούν,θα αρχίσουν να λένε ότι η Ευρώπη μας σκέφτεται, είναι δίπλα μας, δεν είμαστε μόνοι..και άλλες τέτοιες αηδίες που μόνο αυτοί τα πιστεύουν και κανένας νοήμων Έλληνας, έστω και αν εσύ εννοείς τα ακριβώς αντίθετα..Σου βγάζω πάντως το καπέλο, κάθε τρεις και λίγο τους κάνεις μεροκάματο τους Συριζαίους..όχι ότι τους προηγούμενους δεν τους έκανες όποτε ήθελες..αλλά αυτούς εδώ τους έχεις αποτελειώσει.
    Ποιος πιστεύει άραγε την μπαρούφα ότι θα επιβληθεί πρόστιμο 250.000 ευρώ σε χώρες που δεν θα δέχονται τους ΄΄δήθεν πρόσφυγες΄΄ μόνο ο Τσίπρας και οι Συριζαίοι του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει