Όταν μετακομίζεις σε ένα καινούριο σπίτι ξέρεις εκ των προτέρων ότι ενδέχεται να λαμβάνεις την αλληλογραφία των προηγούμενων ενοίκων και πραγματικά αυτό δεν είναι κάτι παράξενο.

Αυτό που έλαβε όμως μια οικογένεια από το Arlington στο Τέξας όταν μετακόμισε στο νέο της σπίτι ήταν το τελευταίο που περίμενε και έτσι κάλεσε την αστυνομία! Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, η οικογένεια έλαβε ένα δέμα με επτά κιλά μαριχουάνας, το οποίο προφανώς είχε άλλο παραλήπτη και όχι την οικογένεια. Η διεύθυνση στην ετικέτα αποστολής ήταν σωστή, αλλά είχε λάθος όνομα παραλήπτη, ενώ δεν υπήρχε καμία διεύθυνση επιστροφής ώστε να μπορέσει η οικογένεια να το επιστρέψει στον αποστολέα.

Έτσι αποφάσισαν να ανοίξουν τη συσκευασία για να δουν τι περιέχει μήπως μπορέσουν και βρουν τον παραλήπτη ή τον αποστολέα. Τότε ανακάλυψαν μια συσκευασία με πράσινα φύλλα και σύντομα συνειδητοποίησαν ότι ήταν μαριχουάνα και μάλιστα επτά κιλών. Μετά το πρώτο σοκ κάλεσαν την αστυνομία της περιοχής για να παραλάβει το ύποπτο δέμα και να ξεκαθαρίσουν ότι δεν εμπλέκονται με κάποιο τρόπο παρόλο που εστάλη στη δική τους διεύθυνση. Όπως είπαν, μάλλον κανείς δεν θα αναζητήσει τώρα αυτό το δέμα, ούτε παραλήπτης ούτε αποστολέας ενώ την επόμενη φορά μάλλον δεν θα ανοίξουν κάτι που θα έρθει στη διεύθυνσή τους και θα φωνάξουν κατευθείαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό αλλά, όπως λένε, το ύποπτο είναι ότι το σπίτι στο οποίο εστάλη η συσκευασία είναι ακατοίκητο εδώ και πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν κατά καιρούς κάποιος έστελνε ένα δέμα με παρόμοιο περιεχόμενο και κάποιος άλλος πήγαινε και το παραλάμβανε. Τώρα που νοικιάστηκε βέβαια το σπίτι, η οικογένεια αποκάλυψε άθελά της την παράνομη δραστηριότητα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα ανοίξουν παρόμοιο πακέτο στο μέλλον καθώς, όπως λένε, η εμπειρία τους ήταν ελαφρώς σοκαριστική.