Η πρώτη γυναίκα καμικάζι στην Ευρώπη ήταν party animal, της άρεσε το αλκοόλ και η άστατη ζωή. Της άρεσε να αλλάζει συντρόφους και δεν ασχολιόταν καθόλου με τη θρησκεία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail.

Η 26χρονη Hasna Ait Boulahcen ανατινάχθηκε κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Saint Denis, όταν η αντιτρομοκρατική έκανε έφοδο στο κρησφύγετο όπου κρυβόταν με τον ξάδελφό της, τον ιθύνοντα νου των επιθέσεων του Παρισιού. Μια μέρα μετά το θάνατό της η οικογένειά της και οι γνωστοί της δίνουν πληροφορίες για την πολυτάραχη ζωή της, την αγάπη της στο αλκοόλ και τα συνεχόμενα πάρτυ. Προτιμούσε να καπνίζει, παρά να ασχολείται με το Ισλάμ.

Ο αδερφός της Youssouf Ait Boulahcen αποκαλύπτει ότι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τη θρησκεία, δεν είχε διαβάσει το Κοράνι και φορούσε μουσουλμανική μαντήλα μόλις τον τελευταίο μήνα. Η ίδια έβγαζε… selfies γυμνή στο μπάνιο βαμμένη με έντονο μακιγιάζ και φορώντας μόνο τα σκουλαρίκια της.

Την 26χρονη και τον ξάδερφό της, εγκέφαλο των επιθέσεων στο Παρίσι, παρακολουθούσε η αντiτρομοκρατική και εντόπισαν ότι έμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα στο Saint Denis όπου έγινε και η εισβολή από την αστυνομία. Οι μάρτυρες περιέγραψαν την εισβολή λέγοντας ότι άκουσαν μια γυναικεία κραυγή να λέει «Βοηθήστε με, βοηθήστε με» και «δεν είμαι φίλη του». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της δευτερόλεπτα πριν πυροδοτήσει τη συσκευή της ανατίναξης. Το κεφάλι και η σπονδυλική στήλη της βρέθηκαν στο δρόμο διαπερνώντας το παράθυρο!

Γάλλος εισαγγελέας επιβεβαίωσε σήμερα ότι o Abaaoud, επίσης, πέθανε στην συγκεκριμένη συμπλοκή. Πυροβολήθηκε στο κεφάλι και διαμελίστηκε οπότε αναγνωρίστηκε από κομμάτια του δέρματος και του σάλιου του. Όπως φαίνεται από την έρευνα η ξαδέρφη του είχε ενταχθεί στο ISIS τον τελευταίο μήνα αφού είχε εγκαταλείψει τη ζωή με τα πάρτυ και τους διαφορετικούς συντρόφους.

kamik01

Σε δηλώσεις του ο αδερφός της λέει: «Δεν είχε ανοίξει ποτέ το Κοράνι. Δεν ενδιαφερόταν για τη μελέτη της θρησκείας. Ήταν όλη την ώρα στο κινητό της, έπαιζε στο Facebook και στο Whatsapp». Ο αδερφός της, όπως λέει, της είχε πει πολλές φορές να σταματήσει τη ζωή που έκανε, αλλά αγνοούσε τις συμβουλές του, λέγοντας του ότι δεν είναι ούτε πατέρας της, ούτε άντρας της. Ήταν πολύ αντιδραστική, όπως αποκαλύπτει. Ήθελε να την αφήσουμε ήσυχη. Περιγράφει τη σχέση του με την αδερφή του ως πολύπλοκη και δηλώνει ότι δεν δεχόταν συμβουλές, της άρεσε μόνο να κριτικάρει τους άλλους.

Την Κυριακή τον πήρε τηλέφωνο επειδή αυτός την είχε καλέσει και όπως λέει έμοιαζε σαν να είχε παραιτηθεί από τη ζωή. Η ίδια είχε πέσει θύμα βίας από μικρή και δεν είχε φυσιολογική συμπεριφορά. Δεν είχε πάρει ποτέ αγάπη από την οικογένειά της και είχε μεγαλώσει με ανάδοχη οικογένεια. Οι γονείς της είχαν χωρίσει και με τον αδερφό της είχε πολύ λίγες σχέσεις, καθώς του μιλούσε όποτε ήθελε εκείνη. Καταλήγει ότι ήταν ένα παραμελημένο άτομο με πολλά οικογενειακά προβλήματα. Ωστόσο ποτέ δεν περίμενε ότι θα κατέληγε έτσι. Όπως λέει μάλιστα αυτό δεν έχει κάποια σχέση με τη θρησκεία με την οποία δεν ασχολιόταν. Ο αδερφός της τα αποδίδει όλα στην κακή της σχέση με την οικογένεια…

kamik02 kamik05kamik03