Αγόρι βρέθηκε να κρέμεται από το κεφάλι του σε διαμέρισμα 3ου ορόφου

Το απίστευτο συμβάν κατέγραψε περαστικός με το κινητό του


ΚΟΣΜΟΣ
16:53
10/07/2015
Αγόρι βρέθηκε να κρέμεται από το κεφάλι του σε διαμέρισμα 3ου ορόφου
loading

Περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που ένα μικρό αγοράκι έμεινε κρεμασμένο από το κεφάλι του, αφού είχε πρώτα πέσει από το διαμέρισμά του στον τρίτο όροφο.

Η εικόνα είναι πραγματικά τρομακτική. Με κάποιο τρόπο, το αγόρι κατάφερε να περάσει το σώμα του από το κάγκελα, ωστόσο το κεφάλι του σφήνωσε.

Οι περαστικοί που έβλεπαν τι είχε συμβεί, προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα, όμως γρήγορα διαπίστωσαν ότι δεν ήταν κανείς στο σπίτι.

Ευτυχώς, ένας γενναίος γείτονας έσωσε το μικρό αγόρι. Κατάφερνε να σκαρφαλώσει από την άκρη του κτιρίου, που ήταν και το μοναδικό σημείο πρόσβασης στο μπαλκόνι, για να σώσει το τρομοκρατημένο παιδί.

Έτσι, ο Χουάνγκ Βέι δεν το σκέφτηκε και πολύ και σκαρφάλωσε. Έβγαλε τα γυαλιά και τα παπούτσια του και δε σκέφτηκε καν τον κίνδυνο, πριν ξεκινήσει την επικίνδυνη ανάβαση.

Στο βίντεο διακρίνεται ο κ. Βέι που καταφέρνει να ανέβει στα κάγκελα των χαμηλότερων ορόφων, πριν φτάσει στο σημείο που βρίσκεται το άτυχο αγόρι.

Εν τω μεταξύ, οι γείτονες καλούν την αστυνομία και βάζουν ένα τεράστιο σεντόνι κατά μήκος του εδάφους για να χρησιμοποιηθεί ως δίχτυ προστασία σε περίπτωση που ο άντρας και το παιδάκι πέσουν.

Οι γονείς του αγοριού έσπευσαν σπίτι και ο κ. Βέι κατάφερε να τους δώσει το παιδί από το παράθυρο.

Ευτυχώς, ούτε ο άντρας, αλλά ούτε και το αγόρι έπαθαν κάτι.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει