Μια νεαρή 21 ετών δέχεται έντονες επικρίσεις, επειδή παρά το νεαρό της ηλικίας της κατάφερε να αγοράσει ένα ακριβό αυτοκίνητο και ο κόσμος την αποκαλεί πόρνη ή ότι βρήκε τα χρήματα από τον πατέρα της.

Η Aaliyah Anderson παρουσίασε σε βίντεο στο TikTok το Audi που αγόρασε και χαρακτήρισε «αμάξι των ονείρων της», ενώ πρόσθεσε πως έκανε οικονομία για τρία χρόνια, ώστε να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα.

«Έκανα οικονομίες για τρία χρόνια, με το ζόρι αγόραζα κάτι, ώστε να μαζέψω τα χρήματα για να αποκτήσω το συγκεκριμένο αμάξι, που πραγματικά λατρεύω. Τώρα θέλω να καυχηθώ μόνο και μόνο, επειδή τα κατάφερα μόνη μου, χωρίς βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την The Sun.

Όμως, αρκετοί αμφισβήτησαν τα λεγόμενα της και ισχυρίστηκαν πως είναι πόρνη, επειδή είναι νέα και όμορφη. Παράλληλα, άλλοι υποστήριξαν πως πήρε τα χρήματα του πατέρα της «και τώρα πουλάει μούρη».

«Με κατηγορούν μόνο και μόνο επειδή είμαι γυναίκα και νέα», είπε η κοπέλα και σημείωσε ότι «δεν ξέρω αν με ζηλεύουν, αλλά δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό που συμβαίνει».