Όλα τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν «μοναδικά» προβλήματα, όμως μια κοπέλα ισχυρίζεται πως έχασε κυριολεκτικά τον ύπνο της, γιατί το αγόρι της μυρίζει τόσο άσχημα, όπου αναγκάζεται να ξυπνήσει μέσα στο βράδυ.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι συνήθως ο άνδρας πλένεται κάθε δεύτερη μέρα, εκτός αν πάει στο γυμναστήριο ή θεωρεί ότι μυρίζει άσχημα. Όμως, δεν προσέχει την προσωπική του υγιεινή, επειδή εργάζεται από το σπίτι.

Μάλιστα, εκείνος ανέφερε πως έχει «ορμονικό πρόβλημα», αλλά ο γιατρός συνέστησε να μην κάνει κάτι», πρακτική που εφαρμόζει, σύμφωνα με τη Mirror.

«Έχω σιχαθεί αυτή την κατάσταση. Δεν μπορώ να κοιμάμαι δίπλα του, παρότι είμαστε σε κρεβάτι king size. Αν γυρίσει πλευρό και έρθει προς το μέρος μου, ξυπνώ κατά τη διάρκεια της νύχτας και πάνω στο μπάνιο να ρίξω νερό στο πρόσωπο μου», έγραψε σε ανάρτηση στο Reddit.

«Δεν γίνεται να αλλάζω τα σεντόνια κάθε μέρα και δεν μπορώ να κοιμηθώ στην πλευρά του, η μυρωδιά δεν φεύγει με τίποτα. Υποστηρίζει πως έχει ορμονικά προβλήματα που μπορεί να του προκαλούν νυχτερινές εφιδρώσεις, αλλά δεν κάνει τίποτα για να το αντιμετωπίσει, αφού ο γιατρός είπε πως “δεν χρειάζεται”. Έχω απελπιστεί, δεν ξέρω τι να κάνω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ορισμένοι χρήστες πρότειναν να μιλήσει μαζί του για να βρουν μια λύση από κοινού, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι πρέπει να χωρίσει, με τη δικαιολογία πως «αν δεν φροντίζει την προσωπική του υγιεινή, μην περιμένεις να προσέξει άλλα πράγματα. Φύγε, όσο προλαβαίνεις ακόμα».