Ο ηθοποιός Καρλ Γουέδερς, που έγινε διάσημος στο ευρύ κοινό ως «Απόλλο Κριντ» στις ταινίες του «Ρόκι», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών το βράδυ της Παρασκευής, σκορπίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Για τον χαμό του τοποθετήθηκε ο Σιλβέστερ Σταλόνε που τον έζησε ως «Ρόκι Μπαλμπόα» εκφράζοντας τη θλίψη του για την απώλειά του μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

«Σήμερα είναι μια απίστευτα θλιβερή μέρα για μένα. Είμαι τόσο συντετριμμένος, που δεν μπορώ καν να σας πω. Απλά προσπαθώ να κρατηθώ, επειδή ο Καρλ Γουέδερς ήταν τόσο αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, της επιτυχίας μου – τα πάντα σχετικά με αυτό, του δίνω απίστευτα εύσημα και συγχαρητήρια.

Γιατί όταν μπήκε σε εκείνο το δωμάτιο και τον είδα για πρώτη φορά, είδα μεγαλείο. Αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είχα καταφέρει αυτό που κάναμε με το Ρόκι χωρίς αυτόν».

Ήταν απολύτως λαμπρός η φωνή του, το μέγεθός του, η παρουσία του, η αθλητική του ικανότητα, αλλά, κυρίως, η καρδιά του, η ψυχή του. Είναι μια τρομερή απώλεια.

Ήταν μαγικός. Είχα την τύχη να είμαι μέρος της ζωής του. Απόλλο, συνέχισε να χτυπάς».