Δύο πανομοιότυπες δίδυμες προκαλούν εντύπωση για το γεγονός ότι μοιράζονται κυριολεκτικά τα πάντα, από τα χρήματα που κερδίζουν και τα εσώρουχα που φορούν, μέχρι και τους άνδρες που κάνουν σεξ.

Οι 23χρονες Kennedy και Morgan Mason θεωρούν ότι η μία συμπληρώνει την άλλη και ήρθαν πιο κοντά μετά την πανδημία του κορονοϊού. Σύμφωνα με τη New York Post, από μικρά παιδιά ήταν συνέχεια μαζί και ποτέ δεν έμεναν χώρια.

Ωστόσο, μετά το 2020 ήρθαν πιο κοντά και πλέον μοιράζονται τα ρούχα, τα εσώρουχα, αλλά και τους εραστές, αρκεί να έχουν συμφωνήσει πρώτα, ώστε να μη γίνει κάποια παρεξήγηση μεταξύ τους.

«Η Morgan είναι η αρχηγός και καθοδηγεί τη σχέση μας», είπε η Kennedy, που την εμπιστεύεται απόλυτα και πρόσθεσε ότι δεν έχουμε ποτέ διαφωνίες. Η κάθε μία ασχολείται με τον τομέα της και όλα λειτουργούν αρμονικά. Η Morgan θα πάρει αποφάσεις, όπως σε ποιο μέρος θα πάμε κι εγώ διαχειρίζομαι τα οικονομικά».

«Το να έχεις ένα δίδυμο δεν είναι σαν να έχεις ένα αδελφάκι. Έχοντας ένα δίδυμο αισθάνεσαι σαν να είσαι ο ίδιος άνθρωπος σε δύο διαφορετικά σώματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έτσι, υποστηρίζουν ότι θα συνεχίζουν να μοιράζονται τα πάντα, ειδικά από τη στιγμή που είδαν διαφορά τα οικονομικά τους, αφού η διαχείριση είναι ευκολότερη και με μικρότερο κόστος.

Ωστόσο, σκέφτονται αν θα μοιράζονται και τους άνδρες, ειδικά αν κάποια θελήσει να μπει σε σοβαρή σχέση, ή να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά. «Εκεί μπορεί να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους, γιατί θα είναι δύσκολη η μοιρασιά. Αλλά έχουμε πολύ μέλλον μέχρι τότε», είπαν οι δίδυμες αδερφές.