Μια γυναίκα νόμιζε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ γιατί μεθούσε εύκολα και μάλιστα με δύο ποτά, ωστόσο αποδείχτηκε πως νοσούσε με καρκίνο, ενώ είχε και όγκο έξι εκατοστών στο στήθος της.

Η Poppy Beguely που μένει στη Νέα Ζηλανδία σε ηλικία 19 ετών παρατήρησε ότι μπορούσε να μεθύσει με μόλις δύο ποτά και αν έφτανε στα τέσσερα λιποθυμούσε. Επίσης, όποτε έπινε, ξυπνούσε με ζαλάδα, εμετούς και εξανθήματα στο πρόσωπο, αναφέρει η New York Post.

Έτσι, μπαινόβγαινε συχνά στα νοσοκομεία και παρά την ανησυχία της ότι συμβαίνει κάτι κακό, οι γιατροί διαβεβαίωναν ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Ωστόσο, ένας ειδικός ζήτησε περαιτέρω εξετάσεις και διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε λέμφωμα Hodgkin σταδίου 3 και έναν όγκο έξι εκατοστών στο στήθος της.

Το 2023 λοιπόν και λίγο μετά τα 20α γενέθλια της ξεκίνησε την χημειοθεραπεία. «Ένα μέρος μου ήταν χαρούμενο που δεν έπρεπε να ανησυχώ πια για το τι ακριβώς δεν πήγαινε καλά. Αλλά το άλλο μέρος του εαυτού μου ήταν προφανώς πολύ αναστατωμένο που θα έπρεπε να κάνω χημειοθεραπεία και να χάσω μαλλιά, βλεφαρίδες και φρύδια».

Τελικά μετά από τέσσερις μήνες και μετά από αφαίρεση του όγκου έλαβε θετική γνωμάτευση, με τον καρκίνο να βρίσκεται σε ύφεση και πλέον έχει επιστρέψει στην εργασία της.

Πλέον, κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία και αναφέρει πως «το χειρότερο με τον καρκίνο, είναι ότι η ζωή σου τίθεται σε αναμονή, ενώ οι άλλοι συνεχίζουν. Όμως, που έδωσε μια διαφορετική αντίληψη για τη ζωή, αφού θεωρούσα τα πιο μικρά πράγματα ως δεδομένα. Είμαι ευγνώμων που κέρδισα τη ζωή μου πίσω, ειδικά μετά από ένα χρόνο που δεν ήξερα τι ήταν λάθος».

smiles 🫶🏻

Posted by Poppy Beguely on Friday, March 31, 2023