Είμαστε στην τελική ευθεία για το ρεβεγιόν της Παραμονής και όλες θέλουμε να τραβήξουμε τα βλέμματα του κόσμου στην βραδινή μας έξοδο.

Ο make up artist Πάνος Καλλίτσης δίνει τις συμβουλές του για 3 διαφορετικά στυλ:

40’s
Τα έντονα μάτια σε συνδυασμό με τα έντονα χείλη βρίσκονται και πάλι στη μόδα. Το τόσο τολμηρό μακιγιάζ φέτος δε σοκάρει κανέναν και είναι το απόλυτο must. Σε καθαρό αψεγάδιαστο δέρμα, πέρασε μια γραμμή αϊ-λάινερ στο κινητό βλέφαρο και κάτω από τα μάτια σου. Κατόπιν άπλωσε μαύρη μάσκαρα, ώστε να πετύχεις ένα πιο «γεμάτο» αποτέλεσμα και με χρυσή σκιά φώτισε το εσωτερικό των βλεφάρων σου. Στη συνέχεια εφάρμοσε σκούρα ανθρακί σκιά από πάνω και τελείωσε με έντονο κραγιόν σε κοραλλί τόνους.

Η συμβουλή του ειδικού

Με φαρδύ πινέλο πέρασε μια ιριδίζουσα πούδρα, για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου λάμψη και μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ. Για να κάνεις το look πιο δραματικό, επίλεξε σκούρο χρώμα στο μανικιούρ σου.

Και τα μαλλιά: ελεύθερα και ωραία

Τα κυματιστά μαλλιά χωρίς υπερβολές και στημένες μπούκλες είναι ισχυρή τάση γι’ αυτή τη σεζόν. Το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει ιδανικά σε σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Το μόνο που χρειάζεσαι για να το πετύχεις είναι ένα προϊόν για styling, που θα τονίσει το φυσικό σχήμα των μαλλιών σου, καθώς και ένα προϊόν προστασίας από το φριζάρισμα.

Vamp
Η σκούρα μπλε σκιά, όταν αναμειγνύεται με ανοιχτή χακί στα βλέφαρα, αποκτά διαφορετική ένταση και κολακεύει σχεδόν όλα τα χρώματα ματιών. Πέρασε την μπλε σκιά πάνω από την πιο ανοιχτή και «μουτζούρωσε» την εξωτερική γωνία. Τόνισε το εσωτερικό των βλεφάρων με μολύβι. Πρόσθεσε λίγη χρυσαφί σκιά στην εσωτερική γωνία για περισσότερη λάμψη. Χρησιμοποίησε αρκετή μαύρη μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες για να δώσεις ένταση στο βλέμμα. Με ρουζ σε κρεμώδη κρέμα τόνισε τα μήλα του προσώπου. Δώσε την εντυπωσιακή νότα στο μακιγιάζ σου με κραγιόν σε παστέλ απόχρωση και κάνε το περίγραμμα με μολύβι στην ίδια απόχρωση.

Η συμβουλή του ειδικού

Εάν το φυσικό χρώμα των χειλιών σου είναι αρκετά έντονο, ένα διάφανο λιπ γγλος αρκεί. Διαφορετικά, επίλεξε ένα σε πορτοκαλί ή ροζ παστέλ απόχρωση.

Και τα μαλλιά: ανάλαφρο σινιόν

Εάν τα μαλλιά σου είναι ίσια, μπορείς να βάλεις έναν αφρό για όγκο και στη συνέχεια να τα στεγνώσεις με το σεσουάρ ή καλύτερα να τα αφήσεις να στεγνώσουν μόνα τους. Όταν στεγνώσουν, μάζεψέ τα προς τα πίσω και πιάσ’ τα σε αλογοουρά. Τύλιξε τη με λαστιχάκι και στερέωσέ το με φουρκέτες. Η λάμψη είναι απαραίτητη σε αυτό το χτένισμα, αλλά δύσκολα διατηρείται. Για να την ενισχύσεις, φρόντισε να χρησιμοποιείς κοντίσιονερ για προστασία και λάμψη του χρώματος

Σέξι

Το στυλ της Βασιλικής Ξέρει να τονίζει τα δυνατά της σημεία, έχει εκφραστικά μάτια και πολύ ωραίο χαμόγελο.

Υιοθέτησέ το Το κερασί χρώμα είναι πολύ καλύτερο από το σκούρο μπορντό, αφού δείχνει τα χείλη πιο λαμπερά. Τα έντονα χείλη δείχνουν καλύτερα σε ματ αψεγάδιαστο δέρμα. Για ομοιόμορφη επιδερμίδα, χρησιμοποίησε ένα φον ντε τεν σε μορφή κρέμας. Βάλε κραγιόν ταμπονάροντάς το με χαρτομάντιλο και μετά ξαναβάλε. Με αυτό τον τρόπο το κραγιόν θα παραμείνει αναλλοίωτο για περισσότερη ώρα. Με μαύρο αϊ-λάινερ σχεδίασε το περίγραμμα του άνω βλεφάρου τραβώντας τη γραμμή διακριτικά προς τα πάνω όσο φτάνεις προς την εξωτερική γωνία. Δώσε ένταση στο βλέμμα με μαύρη μάσκαρα και ψεύτικες βλεφαρίδες για να εξισορροπήσεις το look και είσαι έτοιμη.

Η συμβουλή του ειδικού

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα χαρίσουν ένταση στο βλέμμα χωρίς να το κάνουν να δείχνει υπερβολικό.

Και τα μαλλιά: σοφιστικές αφέλειες

Οι αφέλειες δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. Δοκίμασε πρώτα πιο μακριές φράντζες και πέρασε στη συνέχεια σε πιο κοντές γεωμετρικές αφέλειες. Για να τις διατηρείς πάντα λείες, προτίμησε ένα ανάλαφρο σπρέι που επιπλέον προστατεύει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών σου.

Πηγή: shape