Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, σχεδόν, έσπασαν το διαδίκτυο, όταν ανακοίνωσαν την περιπετειώδη απόδραση τους στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου του 2022, για την ένωσή τους με τα δεσμά του γάμου.

Και ενώ ο κόσμος τρελαίνεται με τις λεπτομέρειες του γάμου του διάσημου ζευγαριού -ο οποίος καθυστέρησε σχεδόν 20 χρόνια!- πολλές από τις θαυμάστριες της σταρ πρόσεξαν, επίσης, πόσο υπέροχη ήταν η J. Lo με το λευκό φόρεμα που είχε κρατήσει στην ντουλάπα της από τότε που το φόρεσε σε μια από τις προηγούμενες ταινίες της.

Με τη Λατίνα σταρ να έχει μόλις κλείσει τα 53 της χρόνια στις 24 Ιουλίου, πολλοί αναρωτιούνται πώς καταφέρνει να δείχνει όλο και πιο καταπληκτική κάθε χρόνο που περνάει από πάνω της. Και ενώ η φήμη και τα πολλά χρήματα προφανώς βοηθούν, η J. Lo (ή μήπως η J. Aff τώρα;) συνεχίζει να ακολουθεί μια συνεπή υγιεινή διατροφή και ρουτίνα άσκησης.

Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς η εκρηκτική σταρ διατηρεί την αξιοζήλευτη σιλουέτα της

Τζένιφερ Λόπεζ

Στην πραγματικότητα, μέχρι σήμερα το μυστικό της Λόπεζ για να δείχνει σε φόρμα στα πενήντα της είναι να τρώει ελάχιστα επεξεργασμένα τρόφιμα.

Το 2019, ο Dodd Romero, ο οποίος είναι life coach και personal trainer της Λόπεζ, σύμφωνα με το eatthis.com, μοιράστηκε με το Us Weekly μερικές από τις διατροφικές επιλογές της J. Lo. Σύμφωνα με την πηγή, η διατροφή της τακτικά «αποτελείται από πέντε βασικές κατηγορίες: πρωτεΐνες, λαχανικά, λίπη, υδατάνθρακες και νερό». Ο Romero τονίζει πόσο σημαντικό είναι το πόσιμο νερό για την J. Lo, με τη λατρεμένη σταρ να παραμένει συνεχώς ενυδατωμένη και να καταναλώνει τουλάχιστον επτά ποτήρια νερό την ημέρα.

Τζένιφερ Λόπεζ

Σύμφωνα με τον Romero, η J. Lo προτιμά να μένει μακριά από τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και «παίρνει τα θρεπτικά συστατικά της από ολόκληρες πηγές». Λέει, επίσης, στο Us Weekly ότι η Lopez παίρνει την πρωτεΐνη της από άπαχες πηγές όπως ασπράδια αυγών, κοτόπουλο, γαλοπούλα και μοσχαρίσιο κρέας, αλλά ότι τα καταναλώνει μόνο τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Την υπόλοιπη εβδομάδα παίρνει την πρωτεΐνη και τα υγιεινά λιπαρά της από ξηρούς καρπούς και ψάρια. Η Λόπεζ απολαμβάνει, επίσης, κυρίως δημητριακά ολικής αλέσεως αντί για εξευγενισμένους υδατάνθρακες και τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά.