Το Gliss πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά με το λανσάρισμα του πρώτου λαδιού περιποίησης μαλλιών με μια μοναδική σύνθεση από 8 πολύτιμα έλαια ομορφιάς σε μορφή spray. Η νέα, πολυτελής φόρμουλα του Gliss Thermo Protect Blow-Dry Oil, επανορθώνει τα μαλλιά και τα προστατεύει σε βάθος, χαρίζοντας τους απαλότητα.

Το νέο Gliss Thermo Protect Blow-Dry Oil, με τη σύνθεση από 8 πολύτιμα έλαια ομορφιάς, προσφέρει στις γυναίκες προστασία από τις φθορές που προκαλεί η θερμότητα από το πιστολάκι και άλλες συσκευές styling.

Το Gliss Thermo Protect Blow-Dry Oil αποτελεί τον καθημερινό σύμμαχο της γυναίκας στην επανόρθωση, αφού προστατεύει και επανορθώνει τα μαλλιά, ενώ γίνονται στιγμιαία πιο απαλά, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

Το νέο Gliss Thermo Protect Blow-Dry Oil είναι για όλες τις ώρες και για όλους τους τύπους μαλλιών. Θα το βρείτε διαθέσιμο στα καταστήματα λιανικής από το Μάρτιο σε συσκευασία 150ml και προτεινόμενη τιμή λιανικής 9,95 ευρώ.

Με το Gliss, η ανάγκη κάθε γυναίκας για όμορφα και υγιή μαλλιά… εκπληρώνεται!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.gliss.schwarzkopf.gr και τη σελίδα στο Facebook.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.