Είναι διαχρονικά αποδεδειγμένο πως οι σταρ δημιουργούν τάσεις με κάθε νέα τους στυλιστική επιλογή, αλλά και κομμωτική αλλαγή.

Γράφει ο Θοδωρής Οικονομάκης

Τη σεζόν που μας πέρασε, όλες οι πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ, πολλά new age top models, αλλά και μεγάλη ονόματα της μουσικής βιομηχανίας έκαναν την ανατροπή και προχώρησαν σε ξαφνικές αλλά σε κάθε περίπτωση πολύ μελετημένες αλλαγές στα μαλλιά τους, δίνοντας σας ακόμη ένα παραπάνω έναυσμα για να τολμήσετε τη δική σας «μεταμόρφωση».

Δεν περιορίστηκαν μόνο στο να «παίξουν» με τις αποχρώσεις στις βαφές των μαλλιών τους, αλλά και σε δραστικά κουρέματα που της ανανέωσαν και σε αρκετές περιπτώσεις τις έφεραν ξανά δυναμικά στο προσκήνιο, κάνοντας της teen hair models και έμπνευση για τους hair stylists ανά τον κόσμο.

Ξεχωρίσαμε λίγες και πιο πετυχημένες από αυτές, ενώ αδημονούμε για τις επόμενες που σύμφωνα με τις τάσεις και τις πληροφορίες που μας έρχονται από τους μεγάλους Οίκους του εξωτερικού, θα είναι ακόμα πιο τολμηρές και εντυπωσιακές.

Ξεκινώντας από την πιο γήινη και με πιο πλούσιες καμπύλες σταρ της νέας γενιάς Kate Mara η οποία από μελαχρινή μεταμορφώθηκε σε ξανθιά επιλέγοντας πολύ σοφά την ombre τεχνική που της πήγε πολύ και συνεχίζοντας με την Jessica Alba η οποία αμέσως μετά τη γέννα του μωρού της προχώρησε σε ένα δραστικό και σύγχρονο haircut επιλέγοντας ένα long bob που πραγματικά της έδωσε ένα chic look που συνάδει με τη νέα εποχή της ζωής της, τη μητρότητα.

Για κάθε γυναίκα άλλωστε, η αφορμή μιας μεταμόρφωσης είναι διαφορετική, όπως για την Jennifer Lawrence που έκανε τις μεγάλες αλλαγές τη μία μετά την άλλη: Αρχικά αποχωρίστηκε τα μακριά της ξανθά μαλλιά για ένα υπέροχο pixie cut που θαυμάσαμε στην απονομή των Όσκαρ και λίγους μήνες αργότερα προχώρησε στην αλλαγή που βλέπετε και στη φωτογραφία του άρθρου μας για τις ανάγκες του νέου της ρόλου.

Η πιο πλούσια τραγουδίστρια του κόσμου -σύμφωνα με τα επίσημα φετινά στοιχεία- μετά από χρόνια σταθερού μήκους στα μαλλιά της με την βοήθεια των exte, έκανε φέτος τις πιο εντυπωσιακές μεταμορφώσεις,αρχικά και εκείνη επέλεξε το pixie cut για να το αντικαταστήσει σύντομα με long bob, άλλοτε ίσιο, άλλοτε με waves. Μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου σχεδόν όλα τα κουρέματα, όσο διαφορετικά και αν είναι μεταξύ τους, της πάνε πολύ ενώ φυσικά ήταν από τις πρώτες star που υιοθέτησε τόσο το ombre, όσο φυσικά και το bronde που πλέον δεν αποχωρίζεται!

Και η sexy Ciara αποχωρίστηκε τα επί χρόνια μακριά μαλλιά της για τη γοητεία του bob και δεν έχασε ίχνος από τη θηλυκότητά της ενώ τέλος, η αγαπημένη Karlie Kloss απέκτησε το femmine style που της έλειπε με ένα πιο κοντό και ανέμελο bob που δεν πρέπει να αλλάξει ποτέ.

Τολμήστε και εσείς τη μεγάλη αλλαγή,πάντα μετά από συζήτηση με έμπειρους hair experts που μπορούν να σας προτείνουν με σαφήνεια το look που θα σας απογειώσει και εμπιστευτείτε την μέθοδο της προσωπολογίας των Ikonomakis Κομμωτήρια + VIP για πραγματικά ασφαλή και άκρως επιτυχημένα αποτελέσματα.



Θοδωρής Οικονομάκης
Προσωπολόγος – Hairstylist educator

Τον κ. Οικονομάκη μπορείτε να τον βρείτε στο ikonomakis κομμωτήρια + VIP στο πάτημα Χαλανδρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ikonomakis.gr και τη σελίδα στο Facebook: facebook.com/ikonomakisgr