Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει τα μέσα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές επιλογές της ίδιας και του συζύγου της για παραίτηση από τα βασιλικά τους δικαιώματα, η Μέγκαν Μαρκλ είναι από εκείνες τις σταρ που όλες ζηλεύουμε. Όχι με την κακή έννοια, αλλά για την αλαβάστρινη επιδερμίδα της που δείχνει πάντα φρέσκια και λαμπερή. Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της, στην περίπτωση που θέλετε να τα ακολουθήσετε; Παρακάτω θα βρείτε τα τέσσερα βήματα που ακολουθεί με ευλάβεια, για μια «θαυματουργή» και άκρως αποτελεσματική ρουτίνα ομορφιάς.

Καθαρισμός

Το πρώτο βήμα που κάνει το πρωί μόλις ξυπνάει είναι να καθαρίζει καλά το πρόσωπό της. Οι ειδικοί συστήνουν για ξηρές επιδερμίδες μία φορά την ημέρα καλό καθαρισμό, ενώ για λιπαρές δύο.

Απολέπιση

Μία φορά την εβδομάδα η Μαρκλ απολαμβάνει μια καλή απολέπιση. Αφήνει το απολεπιστικό στο πρόσωπό της για 2 λεπτά και το ξεπλένει με λίγο κρύο νερό. Μια διαδικασία που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και απαλλάσσει από τη συμφόρηση του σημείου Τ στο πρόσωπο.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση δεν είναι η ίδια με την υγρασία -ενώ η ενυδάτωση έχει σχέση με το επίπεδο του νερού στα κύτταρα. Για να είναι αποτελεσματική η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, πρέπει να αντιμετωπίσετε και τα δύο: έναν ορό για ενυδάτωση και μια κρέμα ή λάδι για να κλειδώσετε την υγρασία στο πρόσωπό σας, όπως κάνει και η Μέγκαν.

Αντηλιακό

Το αντιηλιακό είναι η καλύτερη προστασία που έχουμε απέναντι στη γήρανση του δέρματος, η οποία προκαλείται και από τις ακτίνες του ήλιου, κάτι που η Μαρκλ φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά. Ακόμη κι όταν βρίσκεστε στο σπίτι πρέπει να προστατεύσετε το δέρμα σας από το μπλε φως που εκπέμπεται από τις ηλεκτρονικές συσκευές σας.