Πόσες φορές δεν σας έχει συμβεί εκεί που μακιγιάρετε το πρόσωπό σας και την ώρα που τοποθετείτε την μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας να σας πέσει το βουρτσάκι πάνω στα ρούχα αφήνοντας έναν έντονο, μαύρο λεκέ που τις περισσότερες φορές δεν βγαίνει;

Για να μην ξαναζήσετε τέτοιες δραματικές καταστάσεις ακολουθήστε την παρακάτω συμβουλή, που θα σας βοηθήσει να καθαρίζετε με επιτυχία τους λεκέδες από μάσκαρα, χωρίς να χρειαστεί να πετάξετε το αγαπημένο σας ρούχο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγα μόλις είδη καθαρισμού, που, πιθανότατα, όλες έχετε στο σπίτι σας.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Πάρτε ένα υγρό μαντηλάκι ντεμακιγιάζ (ειδικό και για αδιάβροχη μάσκαρα).
  • Τοποθετήστε το ρούχο με το λεκέ στραμμένο προς τα κάτω, να «βλέπει» μία χαρτοπετσέτα.
  • Χρησιμοποιήστε το μαντηλάκι ντεμακιγιάζ πιέζοντας το πίσω μέρος του ρούχου, έτσι ώστε να απομακρύνετε το λεκέ προς τα έξω στην χαρτοπετσέτα.
  • Όταν δείτε ότι δεν βγαίνει άλλο ο λεκές στη χαρτοπετσέτα, τρίψτε το επίμαχο σημείο με υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου και τοποθετήστε κανονικά στο πλυντήριο για την κύρια πλύση του.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.