Να γιατί οι Κορεάτισσες δεν σερβίρουν ποτέ φτερούγες κοτόπουλου στο άλλο τους μισό

Οι Κορεάτες δεν τις γεύονται ποτέ στο σπίτι τους


ΓΥΝΑΙΚΑ
17:52
22/09/2019
Να γιατί οι Κορεάτισσες δεν σερβίρουν ποτέ φτερούγες κοτόπουλου στο άλλο τους μισό
3
loading

Οι φτερούγες κοτόπουλου έχουν πια την τιμητική τους παντού στον κόσμο αποτελώντας λαχταριστό έδεσμα σε μια σειρά από εθνικές κουζίνες.

Μόνο που οι άντρες από την Κορέα είναι κομματάκι απίθανο να τις γευτούν στο σπίτι τους, ετοιμασμένες από τα στεφάνια τους. Ο λόγος έχει να κάνει με μια παραδοσιακή δεισιδαιμονία που φαίνεται να επιμένει μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με την ιστορική προκατάληψη λοιπόν, οι γυναίκες δεν πρέπει να σερβίρουν στους συζύγους ή συντρόφους τους φτερούγες κοτόπουλου γιατί έτσι εκείνοι θα πετάξουν μακριά, απιστώντας.

Αν ο άντρας φάει φτερούγες κοτόπουλου από τη γυναίκα του, τότε θα λοξοκοιτάξει, διατηρώντας ακόμα και παράλληλη σχέση.

Ο λόγος που εξηγεί την παράξενη σύνδεση των δύο πραγμάτων είναι το γεγονός πως στα κορεατικά η λέξη «άνεμος» σημαίνει επίσης και «απιστία», γι’ αυτό και συνδέονται οι φτερούγες κοτόπουλου με τον άνεμο, άρα και το κεράτωμα…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Ch19:07

  Και η Ελλάδα μας δεν πάει πίσω! Οι θρησκείες, η αβεβαιότητα, και ο πνευματικός σκοταδισμός, δημιουργούν τις δεισιδαιμονιες.Ημουν στην ομόνοια, και σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, είχαν γράψει ένα κείμενο, και ξεκινούσε, να το γράψετε 40 φορές, να το μοιράσετε αλλιώς θα σας γίνει μεγάλο κακό. Ασυναρτησίες.

  1. avatar Αν δείς

   τι περιέχει η Αγρία Ραφή,θα πάθεις αυτόματη αποτρίχωση Brazilian.

 2. avatar Σκετος

  Ενώ με τα σκυλιά που τρώνε no problem!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει