Η μόδα σε καιρούς κρίσης έρχεται σε δεύτερη μοίρα – ή είναι εντελώς αφημένη στη μοίρα της. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα κάποιες τάσεις τις οποίες μπορούμε να ακολουθήσουμε ακόμη κι αν το πορτοφόλι μας δεν είναι και στα καλύτερά του. Πώς γίνεται αυτό; Απλούστατα, πολλά από τα ρούχα που προτείνουν για εφέτος οι διάσημες σταρ βρίσκονται ήδη στη ντουλάπα μας ή διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές στα καταστήματα.

Δείτε και… αντιγράψτε!

Φόρεμα με ασύμμετρη λαιμόκοψη

Το μικρό μαύρο φόρεμα γίνεται πιο ενδιαφέρον με μια ασύμμετρη λαιμόκοψη. Εύκολη λύση με πολλές παραλλαγές και πολλές επιλογές για όλα τα βαλάντια.

Ζώνη με δύο αγκράφες
Μια ζώνη αλλάζει δραματικά μία εμφάνιση. Μία ζώνη με δύο αγκράφες είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Φούτερ

Ένα χαλαρό και επιμελώς ατημέλητο φούτερ σίγουρα υπάρχει στην ντουλάπα σας. Μην φοβηθείτε να το συνδυάσετε με ένα αέρινο φόρεμα. Προσοχή: το φούτερ πρέπει να είναι μονόχρωμο, χωρίς στάμπες.



Τ-shirt του αγαπημένου σας συγκροτήματος

Υποτίθεται ότι αν είστε άνω των 30 και δεν σας λένε Άννα Βίσση, δεν μπορείτε να φοράτε t-shirts συγκροτημάτων. Λάθος! Τα μπλουζάκια των συγκροτημάτων είναι πλέον πολύ chic και μπορείτε να βρείτε κάποιο που σας ταιριάζει μουσικά και στυλιστικά. Συνδυάζεται αποκλειστικά και μόνο με τζιν.

Ροζ γόβες

Τα καταστήματα εφέτος είναι γεμάτα με ροζ γόβες. Δεν χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία για να τις αποκτήσετε! Το σίγουρο είναι ότι θα τις ευχαριστηθείτε.

Ξεβαμμένο τζιν μπουφάν

Δεν μπορεί! Όλο και κάποιο τζιν μπουφάν υπάρχει στη ντουλάπα σας. Βυθίστε το σε μια λεκάνη με νερό και χλωρίνη και… ορίστε! Με γεια το καινούργιο σας μπουφάν.



Μποτάκια τύπου all-star

Τα αγαπημένα παπούτσια θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη σχεδόν σε κάθε περίσταση. Φροντίστε μόνο να είναι περιποιημένα!

Κίτρινο τζιν

Είναι το χρώμα της σεζόν και ταιριάζει με τα περισσότερα άλλα χρώματα. Όλες οι μάρκες έχουν κάτι αντίστοιχο να σας προτείνουν.

Μακριά φορέματα

Σε κάθε μορφή τους τα μακριά φορέματα δίνουν άλλο αέρα σε οποιαδήποτε εμφάνισή σας. Φοριούνται όλη την ημέρα και ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς με τα αξεσουάρ σας.

Καλοκαιρινά φουλάρια

Ο πιο οικονομικός και έξυπνος τρόπος για να κάνετε πιο σοφιστικέ το καλοκαιρινό σας ντύσιμο. Διαλεξετε αέρινα υφάσματα και έντονα χρώματα και συνδυάστε τα με τα ουδέτα ρούχα σας. Θα εκπλαγείτε!