Επικοινωνήστε σωστά

Το κλειδί για μια υγιή σχέση


ΓΥΝΑΙΚΑ
17:27
03/08/2011
Επικοινωνήστε σωστά
loading

Για να είσαστε καλά με τον σύντροφό μας, πρέπει να είσαστε πάνω από όλα καλά μέσα σας. Η ευτυχία στη σχέση είναι πολύ σημαντική και για τους δύο συντρόφους.

Στις σχέσεις λένε ότι δεν υπάρχουν πάντα «πρέπει» και «δεν πρέπει», απλώς οφείλετε να είσαστε εντάξει τόσο ως προς τον σύντροφό σας, όσο και ως προς τον εαυτό σας. Αυτό που σας συμβουλεύουμε να κάνετε, όσο δύσκολο ή άβολο και αν σας ακούγεται, είναι να επικοινωνείτε ανοιχτά με το σύντροφό σας, δίχως να φοβάστε. Διάλογος και σωστή επικοινωνία για την επίλυση των όποιων προβλημάτων στη σχέση είναι το Α και το Ω, προκειμένου μια σχέση να είναι υγιής.

Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι όταν δεν εκφραζόσαστε και τα κρατάμε όλα μέσα σας, τότε ξαφνικά ακολουθεί μια έκρηξη θυμού και οργής, καθώς ξεσπάτε για όλα αυτά που είχαμε συσσωρεύσει καιρό τώρα και δεν τα ομολογούσατε. Πείτε την αλήθεια, πάντα με ευγένεια και φυσικά χωρίς να προσβάλλετε τον σύντροφό σας. Στις ερωτικές σχέσεις δεν πρέπει να αναπτύσσεται ανταγωνισμός, καθώς τότε ευνοούνται οι καβγάδες, η ζήλια, ο θυμός και καλλιεργούνται συναισθήματα που δεν πρέπει να υπάρχουν σε μια όμορφη φυσιολογική σχέση.

Δώστε χρόνο τόσο στη σχέση σας, όσο και στον σύντροφό σας να τα βρείτε αρχικά με τον εαυτό σας και στη συνέχεια, σε ήρεμους τόνους, ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις και μην αφήνετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας επηρεάζει μεταδίδοντάς σας αρνητισμό.

Θυμηθείτε ότι υπάρχουν λύσεις σε πολλά προβλήματα, αυτό όμως προϋποθέτει τον διάλογο μεταξύ των δύο συντρόφων και τη καλή θέληση και διάθεση και από τις δύο πλευρές. Κάντε εσείς την αρχή και δώστε κίνητρο στη σχέση σας να γίνει ακόμη πιο όμορφη.

Πηγή: myworld

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει