Αν εσείς και ο σύντροφός σας δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από την εξωτερική εμφάνιση του ζεύγους Μραντ Πι – Αντζελία Τζολί, τότε, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάνετε κόρη – που ενδέχεται στο μέλλον να κλέψει τη δόξα της Ζιζέλ.

Αυτό τουλάχιστον διατείνεται σχετική έρευνα του περιοδικού «Reproductive Sciences», η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Daily Mail».

Σύμφωνα με μελέτες, λοιπόν, οι πραγματικά όμορφες γυναίκες και οι ωραίοι άντρες είναι πιο πιθανό να φέρουν στον κόσμο κορίτσια, από εκείνους που ήταν λιγότερο ευλογημένοι από τη φύση όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η έρευνα ανέλυσε τα στοιχεία 17.000 παιδιών ηλικίας 7 ετών. Ο δόκτορας παρακολούθησε το μεγάλωμά τους μέχρι την ηλικία των 45 ετών, καθώς και τα παιδιά τους, και διαπίστωσε πως ενώ τα καλοφτιαγμένα παιδιά είχαν περίπου τις ίδιες πιθανότητες να αποκτήσουν κόρη ή γιο, τα όχι και τόσο ελκυστικά είχαν αποκτήσει μόνο αγόρια.

Μάλιστα μέσα από το βιβλίο του με τίτλο «Γιατί οι όμορφοι άνθρωποι αποκτούν κυρίως κόρες» καταλήγει και σε ένα ακόμα ενδιαφέρον συμπέρασμα: Oι γυναίκες, όταν έλκονται από τη φυσική γοητεία ωραίων αντρών, έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να κληροδοτήσουν το χάρισμα της ωραίας εμφάνισης στους απογόνους τους, είτε το παιδί τους είναι αγόρι είτε κορίτσι!