Ο Νέστορ Πιτάνα για κάποια χρόνια ήταν ο καλύτερος διαιτητής στον κόσμο. Μάλιστα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 σφύριξε τόσο την πρεμιέρα όσο και τον τελικό, όπου η Γαλλία νίκησε την Κροατία με 4-2. Στα 47 του, πλέον, έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ της πατρίδας του, της Αργεντινής, με την προσωπική ζωή του.

Τα τελευταία 24ωρα, οι οπαδοί πολλών ομάδων προσπαθούν να ανακαλύψουν αν είναι αυτός ο πρωταγωνιστής στην ερωτική ταινία που αποκάλυψε η σύζυγός του πως έκανε. Η Ρομίνα Ορτέγα, μοντέλο και influencer, πριν από μερικούς μήνες άνοιξε λογαριασμό στην πλατφόρμα OnlyFans, όπου «ανεβάζει» περιεχόμενο για ενήλικες. Αυτό προκάλεσε την περιέργεια ορισμένων ακολούθων της στα social media που της έκαναν ερωτήσεις επ’ αυτού.

Το μοντέλο, που έχει σχέση με τον πρώην διαιτητή – που για πολλούς οπαδούς ήταν… εφιάλτης για τον τρόπο που σφύριζε επιτρέποντας το σκληρό παιχνίδι – εδώ κι εννιά χρόνια δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει ακόμη και σε αδιάκριτες ερωτήσεις.

Ένας χρήστης τη ρώτησε αν θα έκανε ερωτικές ταινίες κι εκείνη είπε: «Ήδη έκανα» και έπειτα ακολούθησε άλλη ερώτηση με χρήστη που ήθελε να μάθει ποια ήταν η αντίδραση του Νέστορ Πιτάνα. «Δεν έχει καμία άποψη, κανένα πρόβλημα γι’ αυτό και είναι μαζί μου».

Ο Πιτάνα ήταν ένας από τους μεγάλους… σταρ του ποδοσφαίρου της Αργεντινής τα προηγούμενα χρόνια. Συνήθως έπαιρνε αποφάσεις που τον έκαναν πρωταγωνιστή των αγώνων κι αυτό τον έβαλε στο… στόχαστρο των οπαδών και πολύ συχνά ακούγονταν συνθήματα κι εναντίον της Ρομίνα Ορτέγα στα γήπεδα της χώρας.