Θραύση έχει κάνει στο TikTok ο ψήστης σε ταβέρνα του Παρνασσού, τον οποίο οι φίλοι του αποκαλούν «τίγρη».

Ο Λουκάς Κωτσούλας είναι ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης και έχει καταφέρει κάτι δύσκολο στο TikTok, αφού έχει 30.000 followers και συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες Likes με τα βίντεό του, καθώς και εκατομμύρια προβολές.

Η ταβέρνα του ψήστη TikToker βρίσκεται στο χωριό Πολύδροσο στον Παρνασσό και είναι πολύ κοντά στους Δελφούς, την Αγόριανη και την Αράχωβα, με τους εκδρομείς να σπεύδουν στο κατάστημα τόσο για τα ψητά του, όσο και για τις ατάκες του.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν με την χαρακτηριστική φωνή προκαλεί γέλιο, διαφημίζοντας παράλληλα με έναν πανέξυπνο τρόπο την επιχείρησή του.

Η μεγαλύτερή του επιτυχία είναι το τραγούδι που λέει πως έχει «κολλήσει» σε όλους όσοι το έχουν ακούσει.

«Θα ρίξω Κάλας στο σκυλάκι σου, για να μπαινοβγαίνω στο σπιτάκι σου», λέει ο ψήστης παραφράζοντας ένα ηπειρώτικο τραγούδι του Αλέκου Κιτσάκη.

@.tigers47

καλαςχωριο photography travelgram nature turismo turismo food fyp polydrosos fypシ youtube loukaskotsoulas hotelroom guesthousewaterfall waterfall @ypoxthonios @guest house waterfall @ξενώνας_κωτσουλας @kogiasxristos @Guest house waterfall 1 @Hellenicenergy1

♬ πρωτότυπος ήχος – Λουκάς Κωτσούλας Tiger’s..