Οι παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ομάδας του NBA με καζίνο που αποτελεί έναν από τους μεγάλους σπόνσορές τους, κάθισαν σε τραπέζια κι έπαιξαν μαζί με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και VIP οπαδών τους. Μεταξύ αυτών που… τζόγαραν ήταν κι ο ηγέτης τους, ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Καθισμένος σε τραπέζι blackjack μαζί με τον γκαρντ Όστιν Ριβς και τον 20χρονο γκαρντ Μαξ Κρίστι, ο οποίος διανύει τη δεύτερη σεζόν του στους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Κρίστι που δεν ήξερε πως παίζεται το παιχνίδι με τα χαρτιά, έλαβε ένα… ταχύρυθμο μάθημα από τον «βασιλιά».

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok ένας από τους οπαδούς των Λέικερς που καθόταν στο τραπέζι με τους παίκτες – το οποίο μετέπειτα έγινε viral σε διάφορες πλατφόρμες social media -, εμφανίζεται να δίνει συμβουλές στον Μαξ Κρίστι για πώς να παίξει τα φύλλα που του μοιράστηκαν και με ποιον τρόπο να ποντάρει. Επιπλέον, του είπε τι να κάνει αν του εμφανιστεί σύνολο κάτω από 15 και κάτω, καθώς και πως να διαχειριστεί την κατάσταση, αν του έρθουν χαρτιά με άθροισμα 16, 17 ή και 18.

Ο Κρίστι τον άκουγε προσεκτικά, όπως τον ακούει κι όταν βρίσκονται μαζί στο παρκέ και προσπάθησε να ακολουθήσει τις συμβουλές του, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες στο τραπέζι θαύμαζαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του NBA, και προσπαθούσαν να πιάσουν κουβέντα μαζί του.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς κάνουν πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα του… μαγικού κόσμου του μπάσκετ τα ξημερώματα της Τετάρτης 25 Οκτωβρίου στην έδρα των πρωταθλητών Ντένβερ Νάγκετς.