Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 47: Il Pellicano, Τοσκάνη, Ιταλία

Ένα ξενοδοχείο – κόσμημα δεσπόζει σε έναν απότομο βράχο, σε μια χερσόνησο που αγκαλιάζει νωχελικά η θάλασσα, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το καταφύγιο του διεθνούς jet set στις ακτές της Τοσκάνης.

Το Il Pellicano, που αρχικά υπήρξε η ιδιωτική βίλα του Βρετανού αεροπόρου Michael Graham, μετατράπηκε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στα μέσα της δεκαετίας του ’50 και σύντομα προσέλκυσε κοσμικούς και αστέρες του κινηματογράφου.

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, γεμάτο πεύκα και τριγυρισμένο από την ηρεμία της θάλασσας ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει απόλυτα χαλαρωτικές στιγμές στα πολυτελή και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια.

Απολαύστε τον ήλιο ξαπλωμένοι δίπλα στην πισίνα ή επιλέξτε να επιβιβαστείτε στα μικρά σκάφη που θα σας οδηγήσουν στα νησιά Giglio και Giannutri.

Εκεί θα περιηγηθείτε σε ρωμαϊκά ερείπια ή θα κάνετε καταδύσεις στο θαλάσσιο καταφύγιο του Αρχιπελάγους της Τοσκάνης.

Θυμηθείτε να γυρίσετε πίσω στην ώρα σας για το βραδινό, αφού στο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο του ξενοδοχείου θα γευτείτε παραδοσιακές και διεθνείς γεύσεις, που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!