Ένας παράδεισος που καλεί σε αδαμιαία περιβολή υπάρχει στη Σκιάθο ως η γνωστότερη ίσως και πιο χιλιοτραγουδισμένη παραλία γυμνιστών της χώρας μας.

Δίπλα στην κοσμοπολίτικη (Μεγάλη) Μπανάνα θα βρει ο ασίγαστος ταξιδιώτης τη Μικρή Μπανάνα, μια παραλία γυμνιστών και με τη βούλα μάλιστα, καθώς την πανέμορφη παραλία την τιμούν κάθε χρόνο πάμπολλοι και οι περισσότεροι επιστρέφουν μάλιστα εδώ για τα ιδιαίτερα θέλγητρά της.

shutterstock1046575828

Κοσμικές αμφότερες οι Μπανάνες, πήραν το σχήμα τους τόσο από το χαρακτηριστικό καμπυλωτό σχήμα του ορμίσκου όσο και το χρώμα της αμμουδιάς. Τα πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα και οι ελιές συμβάλλουν ιδιαιτέρως στο υπέροχο τοπίο, αν και δεν την προτιμά ακριβώς γι’ αυτό ο κόσμος.

shutterstock199680233

Αλλά για τον must γυμνισμό, που για να τον απολαύσει κανείς πρέπει να κατέβει το μονοπατάκι ως τη Μεγάλη Μπανάνα και από κει να περάσει στον διπλανό όρμο με τη χαρακτηριστική ένδειξη «Nudist Club Greece».

shutterstock725219077

Πιο απομονωμένη και ήσυχη από τη Μεγάλη Μπανάνα, η μικρή αδελφή της προσελκύει τους γυμνιστές με την πλούσια βλάστηση, τα γαλαζοπράσινα ρηχά νερά και τη χαρακτηριστική κίτρινη άμμο της, υποσχόμενη έναν ήσυχο και εξόχως εχέμυθο παράδεισο…

shutterstock1046575822

Γιατί να πας: για το πιο απενοχοποιημένο γυμνό μπάνιο της Ελλάδας! Η πιο «καυτή» παραλία των Σποράδων είναι ευρύτερα γνωστή σε όσους αντιλαμβάνονται τη χρήση του μαγιό ως τουλάχιστον προαιρετική. Και ο εκτεταμένος (όχι όμως και αποκλειστικός) αυτός γυμνισμός δίνει το κάτι παραπάνω στην ιδιαίτερη φύση της…

shutterstock1046578576

[niveabanner2018][/niveabanner2018]