Έξι tips για να γίνετε η αδυναμία των αεροσυνοδών σε μια πτήση

Τι να κάνετε και τι όχι κατά τη διάρκεια μιας πτήσης για να γίνετε ο πιο αγαπητός επιβάτης


ΤΑΞΙΔΙTIPS
8:00
27/03/2016
Έξι tips για να γίνετε η αδυναμία των αεροσυνοδών σε μια πτήση
2
loading

Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να απολαύσετε την πιο αναπαυτική, την πιο ασφαλή και την πιο «νόστιμη» πτήση ταυτόχρονα. Το μυστικό είναι ένα: να γίνετε ο πιο αγαπητός επιβάτης στην καμπίνα σας.

Πώς θα το επιτύχετε αυτό; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε...

Κουμπί ειδοποίησης

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να σας μισήσουν. Σκεφτείτε κάτι που όταν σας το κάνουν εν ώρα εργασίας στο γραφείο σάς ενοχλεί εκνευριστικά. Το ίδιο συμβαίνει και στις αεροσυνοδούς όταν ο κάθε επιβάτης του αεροπλάνου πατάει το κουμπί ειδοποίησής τους (τις περισσότερες φορές) χωρίς λόγο.

Αυτό το πλήκτρο -αν δεν υπάρχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη- δεν θα πρέπει ποτέ να το πατήσετε. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, μάλιστα, που το θεωρούν ως το «εισιτήριό» τους για μια κούπα καφέ ή ένα σνακ, τα οποία νομίζουν ότι θα απολαύσουν πριν από την υπόλοιπη καμπίνα ή έναν τρόπο για να ξεφορτωθούν τα σκουπίδια τους, όση ώρα οι αεροσυνοδοί εξυπηρετούν τους υπόλοιπους επιβάτες.

Οι αεροσυνοδοί περνάνε από το κάθισμά σας σχεδόν ανά 10-15' κατά τη διάρκεια της πτήσης, εκτός αν υπάρχουν ισχυρές αναταράξεις. Μπορείτε, λοιπόν, να περιμένετε τη σειρά σας όπως και οι υπόλοιποι επιβάτες και να εξυπηρετηθείτε άμεσα, χωρίς να προκαλέσετε δυσανασχέτηση τόσο στις αεροσυνοδούς όσο και στους συνεπιβάτες σας και έτσι να μην γίνετε ο πιο εκνευριστικός επιβάτης της πτήσης.

Γονείς

ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΤΗΣΗ ΓΟΝΙΟΣ

Η αεροσυνοδός δεν είναι η βοηθός σας! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ταξιδεύουν με τα παιδιά τους -και μάλιστα μωρά- με αεροπλάνο. Αν συγκαταλέγεστε στους νέους γονείς, έχετε στο νου σας ότι οι αεροσυνοδοί δεν είναι για να τους δίνετε τις… λερωμένες πάνες του μωρού σας (και μάλιστα χωρίς καμία συσκευασία) για να τις πετάξουν στα σκουπίδια. Έχετε μαζί σας μια τσάντα ή σακούλα, όπου θα συγκεντρώσετε, μάλιστα, και τα υπόλοιπα σκουπίδια που τυχόν κάνετε κατά τη διάρκεια της πτήσης και παραδώστε αυτή στις αεροσυνοδούς κατά τη διάρκεια της συλλογής των σκουπιδιών από ολόκληρη την καμπίνα.

Χαμογελάστε: είναι μεταδοτικό!

ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΚΑΛΑ

Ένα χαμόγελο πάντα σου φτιάχνει τη διάθεση. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αεροσυνοδούς της πτήσης σας οι οποίες έχουν εκπαιδευτεί έτσι ώστε να σας το προσφέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αν, λοιπόν, κι εσείς «απαντήσετε» με ένα γλυκό χαμόγελο, πού ξέρετε, μπορεί να χαρείτε ευνοϊκότερης αντιμετώπισης.

Βέβαια η ευγένεια και το χαμόγελο ως «απάντηση» στις υπηρεσίες κάποιου θεωρούνται δεδομένες, αλλά κοιτάξτε λίγο γύρω σας και θα καταλάβετε ότι αυτό πλέον σπανίζει στις μέρες μας!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Thanatos

  δηλαδη αμα της κουνησω ενα πεντακοσαρι.....
  ναι ,απ αυτα τα ''''υποπτα'''' τα ναρκοτέτοια
  δε θα μαγαπησει;;;;
  κιαμα της πω παμε καπου ιδιαιτερα να σου τα κανω διδυμα, δε θαρθει;;;;;
  Υγ: δε θα με κολασεις εσυ μπηστ μεσα στη σαρακοστή... οταν λεω να στα κανω διδυμα εννοάω .. τα ναρκοτέτοια.....τα μοβ....
  Αχ μοβ.....αχ μοβ.....

 2. avatar Κατσιλας

  Αυτό το άρθρο γράφτηκε σίγουρα απο αεροσυνοδους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει