Ταξιδέψτε στον κόσμο και θα βρείτε μια καταπληκτική ποικιλία γεύσεων, αρωμάτων και νέων τεχνικών μαγειρικής.

Η παγκόσμια κοινότητα EatWith σας προσκαλεί να δειπνήσετε σε σπίτια σε όλο τον κόσμο με οικοδεσπότες ντόπιους, που με χαρά μαγειρεύουν τα καλύτερα εδέσματα από την πατρίδα τους.

Πάνω από 50 διαφορετικές κουζίνες του κόσμου εκπροσωπούνται στην παγκόσμια κοινότητα EatWith σε όλο τον κόσμο. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και εμείς σας παρουσιάζουμε χαρακτηριστικές φωτογραφίες γευμάτων από την κάθε χώρα.

1. Ελλάδα

Παραδοσιακός ελληνικός μουσακάς, γεμιστά και φέτα ψητή στο φούρνο ετοίμασε ο Ηρακλής για τους καλεσμένους του.

2. Συρία

Κεφτεδάκια με τη συνταγή της γιαγιάς της έφτιαξε η Μόνικα

3. Ινδία

Μια παραδοσιακή ινδική γιορτή στο σπίτι του Chef Chanchal είναι μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία

4. Αργεντινή

Απολαύστε κόκκινο κρέας σε ένα συμπόσιο φτιαγμένο από τον Όσκαρ.

5. Ρωσία

Δοκιμάστε ένα αυθεντικό ρώσικο borscht, από τη Zhanna.

6. Ιαπωνία

Μια μοναδική φιλοξενία γεννήθηκε στο Τόκιο από τον Chef Chizuru που μοιράστηκε με τους καλεσμένους του τα μυστικά της ιαπωνικής κουζίνας, όπως τα έμαθε από τη μητέρα του.

7. Δανία

Ένα ταξίδι στην Κοπεγχάγη δεν είναι πλήρες χωρίς να δοκιμάσετε το διάσημο smørrebrød ( ανοιχτό σάντουιτς ). Πάρτε μια πραγματική γεύση από τη Δανία με το γεύμα του Soren.

8. Μεξικό

Τα nachos σερβίρονται σε σομπρέρο και το παραδοσιακό μεξικάνικο γεύμα του Chef Raquela συμπληρώνεται από καυτερή πιπεριά και κρεμώδες guacamole.

9. Ταϊλάνδη

Ρυζομακάρονα, ρολά λαχανικών και κοτόπουλο είναι μερικά μόνο από τα νόστιμα ταϊλανδέζικα πιάτα που μαγείρεψε η Ploum. Ανακαλύψτε την πραγματική γεύση της Ταϊλάνδης και κλείστε μια θέση στο τραπέζι της.

10. Ισραήλ

Γευτείτε ένα ισραηλινό Shakshuka ( πικάντικο πιάτο αυγό ), που συνοδεύεται από φρέσκα λαχανικά, σαλάτες και πολλά άλλα Αυτό είναι ένα παραδοσιακό brunch που αξίζει να δοκιμάσετε.

Η Alia αγαπά να φτιάχνει οικογενειακές συνταγές για τους νέους επισκέπτες της.

11. Ιταλία

Ιταλικά τυριά και κρασιά στο τραπέζι του Meri στο Μιλάνο. Ενσαρκώνοντας το ιταλικό πνεύμα, το σπίτι του Luigi είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες κάθε Παρασκευή βράδυ.

12. Ισπανία

Νόστιμα κρέατα και παραδοσιακά καταλανικά τάπας . Απολαύστε την ισπανική κουζίνα που παρασκευάζεται με πάθος από την Cristina στη Βαρκελώνη.

13. Ουγγαρία

Ιδανική για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αυτή η σούπα φτιαγμένη σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή για Gulash της γιαγιάς, ζέστανε τους επισκέπτες της Νόρα και του Ντέιβις στη Βουδαπέστη.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ